counter

"Η Μελωδία της Ευτυχίας": Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

"Η Μελωδία της Ευτυχίας": Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα
"Η Μελωδία της Ευτυχίας": Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα

Με λάμψη και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου musical «Η Μελωδία της ευτυχίας» σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλου με τους: Νάντια Κοντογεώργη, Άκης Σακελλαρίου, Ζέτα Δούκα, Αργύρης Αγγέλου κ.α.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης και απαθανάτισε τα όσα συνέβησαν εντός και εκτός σκηνής.

Ανάμεσα στο κοινό της παράστασης είδαμε την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, την Πέγκυ Τρικαλιώτη, τον Ηλία Βρεττό, τον Βασίλη Κούκουρα με την Βάνα Ραμπότα, την Μπέσυ Αργυράκη με τον σύζυγό της,Λευτέρη Νικόλιζα, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο με την σύντροφό του, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με την Έφη Μουρίκη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Βίκυ Σταυροπούλου, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Γιούλικα Σκαφιδά κ.α.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών "Η Μελωδία της Ευτυχίας", θα βρει στέγη στο Παλλάς τη φετινή εορταστική περίοδο.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε θεατρικό μιούζικαλ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο σε μία ταινία που απέσπασε 5 Oscar και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων στα ταμεία.

Στην Ελλάδα ανεβαίνει για δεύτερη φορά μιας και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο θέατρο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR