counter

"Η Μαρινέλλα είναι η δεύτερη μητέρα μου"

"Η Μαρινέλλα είναι η δεύτερη μητέρα μου"
"Η Μαρινέλλα είναι η δεύτερη μητέρα μου"

Συνέντευξη στο ένθετο ‘’Real life ‘’ της εφημερίδας ‘’Real News’’ παραχώρησε ο Τάκη Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρινέλλα  και για την μεγάλη αγάπη που της έχει.

Πάμε σε μία άλλη λατρεία σου τώρα… Έγραψα πρώτος πως « μαγειρεύεται» κάτι ξεχωριστό για το «Παλλάς» που σε θέλει να «παντρεύεις» τις δυνάμεις σου επί σκηνής με τη σημαντική Μαρινέλλα. Η Μαρινέλλα είναι η δεύτερη μου μαμά, η μαμά μου στη δουλειά. Μία σημαντικότατη τραγουδίστρια, μια μοναδική ερμηνεύτρια και ένας συναρπαστικός άνθρωπος που με τιμά με την αγάπη και την φιλία του. Νιώθω ευλογημένος που υπάρχει στη ζωή μου και ανυπομονώ να βρεθώ μαζί της στη σκηνή του « Παλλάς» στη ζηλευτή παραγωγή  που ετοιμάζουν ο Διονύσης Παναγωτάκης με  την Ελένη Κούρκουλα. Σκηνοθέτης μας θα είναι ο μέγιστος Σταμάτης Φασουλής, τα κείμενα θα το υπογράψει ο «μετρ» Γιάννης Ξανθούλης, τις χορογραφίες ο αγαπημένος Δημήτρης Παπάζογλου και τη μουσική ο εξαιρετικός Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Μιλούσα με τη Μαρινέλλα και μου έλεγε πόσο απόλαυσε τις… δύο Μαρινέλλες που παρουσιάσατε στην Αυστραλία οι δυο μας. Ήταν ένα απίστευτο « δώρο» να βρεθώ μαζί της στη σκηνή με τους ομογενείς να κλαίνε από τα γέλια. Κλαίγαμε και εμείς. Είναι τόσο γενναιόδωρη, τόσο ακομπλεξάριστη, τόσο ανθρώπινη. Στη σκηνή είναι η Μαρινέλλα και με το που κατεβαίνει από αυτή είναι η Κυριακή Παπαδοπούλου- ξέρεις  πόσο σημαντικό είναι αυτό; Υπόδειγμα για όλους. Με ήθος, ευγένεια, δυτικότατα….  Ας μάθουν από αυτή όσοι καβαλάνε το καλάμι πριν καν βγουν από το αυγό!  Ναι, το χάρηκα το « πάντρεμα» και δεν βλέπω την ώρα για την παράσταση αυτή, που φτιάχνεται με τόση αγάπη…

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR