counter

Η Μαρίνα Καλογήρου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως: "Δεν μπορούσα να πάω κόντρα στον Χριστόφορο. Έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του"

Η Μαρίνα Καλογήρου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως: "Δεν μπορούσα να πάω κόντρα στον Χριστόφορο.  Έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του"
Η Μαρίνα Καλογήρου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως: "Δεν μπορούσα να πάω κόντρα στον Χριστόφορο. Έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του"

 Χριστόφορος Παπακαλιάτης- Μαρίνα Καλογήρου

Η πολυτάλαντη ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου έδωσε μια συνέντευξη και πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη συνεργασία τους στην πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία "ΑΝ" και αποκαλύπτει πως κάποια στιγμή στη ζωή στης, βίωσε τον ρόλο της μοιραίας γυναίκας.

"Ο Χριστόφορος (σ.σ. Παπακαλιάτης) μου ζήταγε να κάνω πράγματα που εγώ σαν ηθοποιός δεν θα επέλεγα. Αυτό είχε ενδιαφέρον γιατί έφυγα από αυτό που ξέρω να κάνω πολύ καλά και μου ζητήθηκε να κάνω κάτι άλλο. Ο Χριστόφορος έχει γράψει το σενάριο, είναι ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστεί κιόλας. Χριστόφορος Παπακαλιάτης Μαρίνα Καλογήρου Οπότε το μέγεθος της δουλειάς του ήταν τόσο μεγάλο που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τον υποστηρίζω. Δεν μπορούσα να του πάω κόντρα. Έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του. Προσπαθούσα να κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που μου ζητούσε".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Καλογήρου, ανέφερε πως: "Δεν σκέφτομαι ποτέ λογικά όταν έρχεται ένας ρόλος. Έχει να κάνει ανάλογα με τη φάση της ζωής μου. Αν με γοητεύει, τον ακολουθώ. Έχει να κάνει με την στιγμή, αν ο συγκεκριμένος ρόλος μου λέει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν με αφορά το  κάνω ανεξάρτητα από το είδος".

Ενώ αποκάλυψε πως: "Παλιότερα με γοήτευε το είδος της μοιραίας γυναίκας, όπως η Μονρόε. Με τραβούσε πολύ και ήθελα να έχω στοιχεία από αυτό. Κάποια στιγμή λοιπόν το έζησα στη ζωή μου και στις σχέσεις μου. Το βίωσα. Και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει. Είναι ψέμα. Είναι απλά ένας τρόπος που ορισμένες γυναίκες έχουν την ικανότητα να το παίξουν επιθυμητές".

Δείτε το video της συνέντευξης που παραχώρησε στο "tospirto":

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR