counter

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη, χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη, χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)
Η Μαριέττα Χρουσαλά με τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη, χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης (Video)

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη και χόρευαν από χαρά στους δρόμους του Μανχάταν. Μια μαγική βραδιά απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ, στη φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος BCNY - Boys Club New York στο Μανχάταν.

Στο ξενοδοχείο The Pierre New York, στη θρυλική 5th Avenue διοργανώθηκε η εκδήλωση που στόχο είχε να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα BCNY. Η Λέσχη ιδρύθηκε το 1876, από τον επιχειρηματία Ε.Η. Harriman και σκοπός της είναι να παρέχει ασφαλές καταφύγιο και την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος, σε αγόρια της πόλης που λόγω συνθηκών δεν μπορούν να ζήσουν με τις οικογένειές τους.

Η Σήλια Κριθαριώτη ήταν η χορηγός του FALL BALL - φθινοπωρινού gala, του ιδρύματος. H βραδιά προϋπόθετε black tie, επίσημο ένδυμα όπως φαίνεται και από την πρόσκληση, και περιελάμβανε ομιλίες για τις δράσεις του ιδρύματος, μουσική και μόδα, με την παρουσίαση της collection Celia Kritharioti Haute Couture για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2013- 2014.

Η Μαριέττα Χρουσαλά δεν θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο σημαντική βραδιά για την καλύτερή της φίλη και κουμπάρα της Σήλια Κριθαριώτη. Μετά το Μιλάνο όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες για να παρακολουθήσει fashion shows και να παρουσιάσει και η ίδια την δουλειά της ως σχεδιάστρια παπουτσιών, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα και αναχώρησε εκ νέου, για τη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά. Η Μαριέττα Χρουσαλά πέρα από το event της Σήλιας Κριθαριώτη έχει προγραμματισμένες επαφές και για την δική της collection.

Δίπλα στην Σήλια Κριθαριώτη πάντα ο αδελφός της και συνεργάτης της Νίκος Κριθαριώτης, ο οποίος βρισκόταν από καιρό στη Νέα Υόρκη για να συντονίσει το show και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με την Χολιγουντιανή star, Kelly Rutherford, η οποία εμφανίστηκε με τουαλέτα Σήλια Κριθαριώτη σε gala στη Metropolitan Opera και απέσπασε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης στο κόκκινο χαλί.

Μετά το τέλος της βραδιάς, η Μαριέττα Χρουσαλά χαρούμενη, χόρευε στη 5th avenue, έξω από το ξενοδοχείο όπου έγινε η εκδήλωση, φορώντας εντυπωσιακή τουαλέτα της σχεδιάστριας μόδας και η Σήλια Κριθαριώτη μαγνητοσκοπούσε τα βήματά της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR