counter

Η Μαριάντα Πιερίδη για την Φελίσια Τσαλαπάτη: "Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα"

Η Μαριάντα Πιερίδη για την Φελίσια Τσαλαπάτη: "Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα"
Η Μαριάντα Πιερίδη για την Φελίσια Τσαλαπάτη: "Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα"

Με αφορμή την καλοκαιρινή εκπομπή στο Open, «Καλοκαίρι yes», η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη παραχώρησαν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά.

Οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη εξηγώντας πως έχουν μία άριστη συνεργασία και η μία συμπληρώνει την άλλη!

Μαριάντα Πιερίδη & Φελίσια Τσαλαπάτη – Τι είπαν στην κοινή τους συνέντευξη;

Πώς τα έχετε καταφέρει να μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας στον αέρα;

Μαριάντα: Σοβαρολογείς; Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50, εγώ! Πέρα από την πλάκα, ίσως να μην ήταν τυχαία η επιλογή μας. Εγώ βλέπω τη Φελίσια και βλέπω μία γυναικάρα. Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα. Η μία βοηθάει την άλλη.

Δείτε επίσης - Μαριάντα Πιερίδη: "Λύγισε" στον αέρα του Καλοκαίρι Yes - "Συγγνώμη, εγώ συγκινήθηκα"

Φελίσια: Είναι θέμα χαρακτήρα το αν θα τσαλακώνεσαι, αν θα αυτοσαρκάζεσαι ή αν μένεις στην εικόνα σου και δεν κάνεις τίποτα άλλο για να εξελιχθείς. […] Αν πας να κάνεις κάτι καινούριο και σκέφτεσαι μόνο πώς θα προβληθείς, θα γίνει βατερλό. Είναι μία συνεχής προσπάθεια. Τι νόημα θα είχε αν εγώ βγαίνω υπέροχη και η εκπομπή είναι χάλια;

Το ότι η Μαριάντα σε κάποια θέματα έχει τον πρώτο λόγο προσωπικά μου αφαιρεί και ένα «βάρος». Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη που να τυφλώνομαι από την ανάγκη να δειχτώ. Χαίρομαι που ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει, γιατί είμαστε νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και συνήθως το κοινό αγαπά πολύ αυτούς που έχει συνηθίσει.

Μαριάντα: Ως νέα καλλιτέχνιδα είχα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσίαζαν πριν από πολλά χρόνια η αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη και η Πόπη Τσαπανίδου, όπου η μία συμπλήρωνε την άλλη. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ με τη Φελίσια.

Φελίσια: Κάποια στιγμή η Μαριάντα μού είπε κάτι εξαιρετικό: «Όταν κάτι το κάνεις και έχεις δόλο ή κακία, δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ». Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR