counter

Η Μαρία Μπακοδήμου στο σπίτι του Power of love για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Τα γυρίσματα του Power of Love γίνονται αρκετές εβδομάδες πριν την προβολή τους μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν, όταν έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Ζάρλα όλοι σοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτό το χαμογελαστό αγόρι δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Εκτός από το έκτακτο αφιέρωμα που έγινε από την παραγωγή, η Μαρία Μπακοδήμου μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο που αποχαιρετούσε τον Πάνο Ζάρλα φανερά συγκινημένη μέσα από το σπίτι του reality αγάπης.

Η ίδια με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε τον άτυχο 28χρονο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σας, όλοι οι παίκτες είναι στο δίπλα σπίτι. Εγώ ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Θέλω να σας εξηγήσω, φαντάζομαι το ξέρετε πως τα γυρίσματα μας γίνονται μέρες πριν. Σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το παιχνίδι που ήταν ο δήμαρχος μας, τον ζήσαμε μισό χρόνο, μας έδωσε από το φως του την καλή του ενέργεια, το χαμόγελο του, την καλοσύνη του. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του όταν το μάθαμε χτες και όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του  στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο πριν την προβολή του σημερινού επεισοδίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR