counter

Η Μαρία Μπακοδήμου για τη συνέντευξη του γιου της, Άρη Αργυρόπουλου: "Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας"

Η Μαρία Μπακοδήμου για τη συνέντευξη του γιου της, Άρη Αργυρόπουλου: "Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας"
Η Μαρία Μπακοδήμου για τη συνέντευξη του γιου της, Άρη Αργυρόπουλου: "Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας"

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Άρης Αργυρόπουλος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση με την μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θα μοιραστώ τα προσωπικά μου με τη μητέρα μου, θα με ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα προσωπικά μου με τους γονείς μου. Έχει συμβεί να γνωρίσω κοπέλα μου στην οικογένειά μου. Είμαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο. Δεν μου αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για εμένα και τον Νικήτα κι αν ξαναγίνει… εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι είχαν στείλει τη δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν "γαμπρό". Αν μια κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω ούτε την μητέρα μου. Την έχω διαφορετικά στο μυαλό μου ως μητέρα μου, οπότε μου φαίνεται λίγο διαφορετικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά της μητέρας μου», ήταν μερικά από αυτά που είπε ο Άρης Αργυρόπουλος.

Ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Άρη Αργυρόπουλου προβλήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, "Γεια σου", η οποία από την πλευρά της έκανε ένα μικρό σχόλιο για όσα είπε ο γιος της.

Δείτε επίσης! Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε πως τα παιδιά της έμαθαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης - "Ήταν πολύ άγριο"

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για τη συνέντευξη του γιου της

«Αχ τι τραβάμε εμείς οι γονείς. Αυγουστή κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και όταν την ρώτησαν οι συνεργάτες της αν ήξερε από πριν όσα είπε ο γιος της στη συνέντευξή του, εκείνη αποκάλυψε: «Όχι καλέ, εγώ…τίποτα δεν ξέρω! Εγώ είδα μπροστά στα μάτια μου να ετοιμάζεται και του λέω “που πας;” και μου λέει “να δώσω μια συνέντευξη”».

Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος Φίκαρης είπε στην παρουσιάστρια: «Πάντως εμείς σε ρωτάμε πάντα. Δεν λες εσύ από μόνη σου».

«Αυτά να τα πεις στο δικαστήριο όταν μας κάνει το εξώδικο», απάντησε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR