counter

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Θα έκανα εκπομπή και χωρίς τον Φώτη, αν…»

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Θα έκανα εκπομπή και χωρίς τον Φώτη, αν…»
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει: «Θα έκανα εκπομπή και χωρίς τον Φώτη, αν…»

Στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια που φέτος αποφάσισε να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αναφέρεται στη συνεργασία της όλα αυτά τα χρόνια με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και τις σκέψεις να κάνει μόνη της εκπομπή.

«Θα έκανα εκπομπή και χωρίς τον Φώτη, αν ήταν ένα concept που δεν θα εξυπηρετούσε να είμαστε και οι δύο. Όμως είναι τόσο συγκινητικό και γλυκό που μου στέλνουν μηνύματα στα social media. Είναι ωραίο αυτό που το εισπράττεις μετά από τόσα χρόνια», δήλωσε σε ότι έχει να κάνει με την αποχή της από την τηλεόραση.

‘Οσο τώρα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις οθόνες μας με άλλον παρουσιαστή στο πλευρό της, η Μαρία Μπακοδήμου μάλλον δεν το χει στο μυαλό της, ούτε ως σενάριο.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνω εκπομπή με έναν άλλον παρουσιαστή. Θεωρώ ότι ο καλύτερος είναι ο Φώτης. Για τη δική μου χημεία και την δική μου την αισθητική, ο Φώτης είναι ο καλύτερος παρουσιαστής, οπότε γιατί να πάω με έναν άνθρωπο που δεν ξέρω», είπε στην εφημερίδα Secret η ξανθιά παρουσιάστρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR