counter

Η Μαρία Μενούνος ξεκινάει το δικό της reality show

Η Μαρία Μενούνος ξεκινάει το δικό της reality show
Η Μαρία Μενούνος ξεκινάει το δικό της reality show

Maria Menounos: Ποια είναι τα μυστικά της τέλειας γραμμής της;

Στα καλύτερα της είναι η Μαρία Μενούνος της οποίας η καριέρα σημειώνει άνοδο και η ίδια κάνει ότι μπορεί για να προωθεί τη χώρα και την κουλτούρα μας. Η ελληνικής καταγωγής star που ζει στην Αμερική ετοιμάζει το δικό της reality show, με τίτλο “Κυνηγώντας την Μαρία Μενούνος.

Το συγκεκριμένο reality show θα προβάλει την Ελληνίδα παρουσιάστρια και την καθημερινότητα της και το κοινό της Αμερικής ανυπομονεί να παρακολουθήσει την εκρηκτική γλυκιά Μαρία Μενούνος με το ταπεραμέντο της.

Η προβολή του θα αρχίσει μέσα στον Μάρτιο και η ίδια έχει αρχίσει να κάνει ήδη τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Μαζί της στην Αμερική βρίσκεται και ο make up artist και κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελείται το look της Μαρίας Μενούνος και οι πόρτες έχουν ανοίξει διάπλατα για εκείνον, καθώς οι γνωριμίες και ο κύκλος της Ελληνίδας star θα τον βοηθήσουν πολύ να διευρύνει τον κύκλο του και να κυνηγήσει και αυτός μια μεγαλύτερη καριέρα.

Το reality show της νεαρής παρουσιάστριας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά θα κάνει και καλό στη χώρα μας καθώς είναι παραδοσιακή και κρύβει μέσα της αρκετή από την ελληνική νοοτροπία αλλά και τον τρόπο ζωής.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR