counter

Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει: "Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου"

Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει: "Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου"
Η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει: "Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου"

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό "People" για τη σχέση της με τον επί 16 χρόνια σύντροφο της Keven, τους γονείς της, την Ελλάδα και το reality στο οποίο πρωταγωνιστεί!

Η Μαρία Μενούνος στη συνέντευξή της δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις απαριθμώντας τους άντρες που έχουν περάσει από τη ζωή της. Όπως παραδέχτηκε στο περιοδικό η διάσημη παρουσιάστρια ο σύντροφο της που είναι μαζί περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια, είναι και ο πρώτος άντρας στη ζωή της. "Το ήξερα από την πρώτη στιγμή πως αυτός ο άνδρας είναι για μένα", είπε η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, η οποία επίσης αποκάλυψε ότι γνώρισε τον σύντροφό της μέσω ενός ξαδέλφου της. Ο πατέρας της δεν την άφηνε να βγαίνει όταν ήταν μικρή και έτσι ο Keven ήταν το πρώτο της αγόρι και ο πρώτος άντρας στη ζωή της. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Maria είναι με τον αγαπημένο της εδώ και 15 χρόνια.

Η Μαρία Μενούνος σε λίγες μέρες θα μας παρουσιάσει τις καθημερινές της συνήθειες μέσα από το reality show της, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Τρίτη στην Αμερική από τη συχνότητα του Oxygen: "Πράγματι, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρότζεκτ που έχω ποτέ αναλάβει. Είπα το "ναι", γιατί ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή με την οικογένειά μου, για την οποία είμαι πολύ περήφανη, καθώς και κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον για το κοινό να παρακολουθήσει τη ζωή μιας οικογένειας μεταναστών με ταπεινή καταγωγή, που σήμερα ζει και εργάζεται στο Χόλυγουντ, έχοντας τόση αγάπη και υποστήριξη ο ένας για τον άλλο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR