counter

Η Μαρία - Λουίζα Βούρου από ξανθιά έγινε καστανή!

Η Μαρία - Λουίζα Βούρου από ξανθιά έγινε καστανή!
Η Μαρία - Λουίζα Βούρου από ξανθιά έγινε καστανή!

Η Μαρία- Λουΐζα Βούρου αποφάσισε να αποχωριστεί τα ξανθά μαλλιά της και να επιστρέψει στο καστανό χρώμα, με λίγο κόκκινο που ομολογουμένως της πηγαίνει πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα αρκετές είναι οι κυρίες της showbiz που έχουν αλλάξει χρώμα, χτένισμα ή ακόμα και κούρεμα στα μαλλιά τους. Η Μαρία- Λουΐζα Βούρου αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και διάλεξε για τα μαλλιά της ένα γλυκό καστανό χρώμα που είναι πολύ κοντά στους φυσικούς της τόνους.

Χαρούμενη για το αποτέλεσμα η Μαρία- Λουΐζα ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμη για αλλαγές: "Ας κάνουμε αλλαγές...Ξεκινάμε με τα μαλλιά!!¨, έγραψε σχολιάζοντας την φωτογραφία της.

Η αλλαγή αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους διαδικτυακούς της φίλους που την κατέκλισαν από κολακευτικά σχόλια! Η απόφαση να αλλάξει μετά από πολλά χρόνια το χρώμα τον μαλλιών της δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την παρουσιάστρια… όμως απ’ ότι φαίνεται από το χαμόγελο της έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα! Το μόνο που μένει είναι... να το συνηθίσει όπως λέει.

Πάντως αν είναι αλήθεια αυτό που λένε για τις γυναίκες που ξεκινούν τις αλλαγές από τα μαλλιά τους, τότε έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από την Μαρία- Λουΐζα Βούρου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR