counter

Η Μαρία Κορινθίου δηλώνει:"Κάνουν πόλεμο στη Σίσσυ Χρηστίδου". Ξεκαθαρίζει με ποιο τρόπο θα αντιδράσει στις φήμες περί χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου δηλώνει:"Κάνουν πόλεμο στη Σίσσυ Χρηστίδου". Ξεκαθαρίζει με ποιο τρόπο θα αντιδράσει στις φήμες περί χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη
Η Μαρία Κορινθίου δηλώνει:"Κάνουν πόλεμο στη Σίσσυ Χρηστίδου". Ξεκαθαρίζει με ποιο τρόπο θα αντιδράσει στις φήμες περί χωρισμού με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου ήταν η καλεσμένη του FTHIS TV και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, την Τετάρτη 15 Αυγούστου. Η sexy ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον φημολογούμενο χωρισμό τους, αλλά και την κριτική που δέχτηκε η καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου για το σώμα της.

Η σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και οι φήμες περί χωρισμού

Ο Μαρία Κορινθίου για άλλη μία φορά διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ενώ τόνισε πως θα αντιδράσει πιο έντονα όταν τα δημοσιεύματα επηρεάσουν την καθημερινότητα της κόρης τους, Ισμήνης: “Δεν ασχολούμαι τόσο επειδή ακόμα το παιδί δεν καταλαβαίνει και ως εκ τούτου είναι προστατευμένο. Όταν το παιδί, όμως, πηγαίνει στο σχολείο, δεν θα είναι προστατευμένο και θα έχει κάποια αντίληψη των πραγμάτων. Αν φτάσει στα αυτιά του κάτι, τότε θα αγριέψω. Τώρα είμαι εντάξει, αλλά μέχρι εκεί που δεν επηρεάζεται το παιδί μου. Όταν το επηρεάσει, θα πράξω κι εγώ αναλόγως”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τα πράγματα που αγαπάει στον σύζυγό της: “To πρώτο πράγμα που αγάπησα στον Γιάννη - και μπορεί να μην το έχει κανείς άλλος – είναι ότι είναι πολύ άντρας. Είναι ΑΝΤΡΑΣ! Είναι ο άνθρωπος που όταν πρέπει με βάζει στη θέση μου και μου αρέσει αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που με κερδίζει αυτό. […] Με τον τρόπο του είναι δίπλα μου, με όλη τη σημασία της λέξεως”.

Η κριτική στη Σίσσυ Χρηστίδου και το θέμα των περιττών κιλών.

Η Μαρία Κορινθίου, επίσης, μίλησε για την κριτική που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα κιλά της αυτό το καλοκαίρι: “Θεωρώ πως αυτό που γίνεται είναι απερίγραπτα άσχημο. Θίγει όλες τις γυναίκες. Θα μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες ως έχουν, αλλά οι λεζάντες, οι τίτλοι και όλα τα κείμενα θεωρώ πως ήταν προσβλητικά. Θεωρώ πως κάνουν πόλεμο στη Σίσσυ, έχουν κολλήσει συγκεκριμένα μαζί της. Είναι κάτι που σαφέστατα δεν μου αρέσει. Είναι φίλη μου και με ενοχλεί”.

Όσο για τα σχόλια που δέχεται η ίδια για την εμφάνισή της πρόσθεσε: “Εμένα δεν μου αρέσει να με πολεμάνε και να με εκθέτουν. Δεν έχω πρόβλημα να βγω και να πω ό,τι είναι να πω. Αν με πολεμάς για να πουλήσεις έντυπα και να βγάλεις χρήματα, θα πολεμήσω για να αμυνθώ”.

Μίλησε, όμως και για το σώμα της: “Κανονικά τα κιλά μου είναι 59, αλλά τώρα πρέπει να είμαι στα 61. Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα έχει τον σωματότυπό της, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Επίσης, πιστεύω πως κάθε άντρας αγαπάει κι ένα σωματότυπο. Εγώ από την αρχή της καριέρας μου σε αυτόν τον χώρο άκουσα πολλά, αλλά εγώ έλεγα πως έτσι είμαι και αν είναι να χάσω κάποια κιλά θα τα χάσω για μένα και για κανέναν άλλο”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR