counter

Η Μαρία Κορινθίου απαντά δημόσια σε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της!

Η Μαρία Κορινθίου απαντά δημόσια σε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της!
Η Μαρία Κορινθίου απαντά δημόσια σε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της!

Η Μαρία Κορινθίου έχει χαρακτηριστεί ως «Monica Bellucci» της Ελλάδας και όχι άδικα.

Οι sexy καμπύλες της σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της την κάνουν να μοιάζει με την Ιταλίδα σταρ.

Η ηθοποιός αγαπά το juicy σώμα, το οποίο και αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

«Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αγαπά τον εαυτό του για αυτό που είναι. Ο καθένας μας έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Αγαπώ τις καμπύλες μου. Κάθε γυναίκα έχει την ομορφιά της, τον τύπο της, αυτό που την κάνει ξεχωριστή. Η φιλοσοφία μου ήταν πάντα να τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου, να μην τον μισώ...", είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πρόσφατα, ένα σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο κάτω από ανάρτησή της στο Instagram, ήταν ικανό να εξοργίσει την ηθοποιό, η οποία έσπευσε να του απαντήσει δημόσια και να τον βάλει στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας έγραψε χαρακτηριστικά: «Την είδα από κοντά χθες στο mall στην Αθήνα έπινε καφέ και έκανε και κάτι ψώνια… και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει… πλατσ πλατσ πήγαινε!».

Κορινθίου

Αρχικά, η Μαρία δημοσίευσε στα Instagram Stories της το εν λόγω σχόλιο, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να απαντήσει στον διαδικτυακό της φίλο και με δύο βίντεο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε: «Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμένα. Στέργιε κοίτα να δει τι γίνεται… Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι -άρα- έχω, πλάτσα πλούτσα! Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλλεις! Παιδιά, ξέρω και μου λέτε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι, αυτά θα τα λένε και σε άλλες κοπέλες, σχόλια άσχημα για τα κιλά τους!».

Δείτε τα βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR