counter

H Μαρία Αντωνά μιλά για τη σχέση της με τον Άρη Σοïλέδη

H Μαρία Αντωνά μιλά για τη σχέση της με τον Άρη Σοïλέδη
H Μαρία Αντωνά μιλά για τη σχέση της με τον Άρη Σοïλέδη

Για τη συνεργασία της με το Happy Day, αλλά και την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο είναι ζευγάρι, μίλησε η Μαρία Αντωνά στο περιοδικό People.

«Θέλω όμως να φανώ μέσα από τη δουλειά μου και όχι από την προσωπική μου ζωή. Ο Άρης είχε μια σχέση που είχε πάρει μεγάλη προβολή και είναι κάτι που δεν θέλω να συνδυαστεί και με εμένα. Θα σου πω ότι είμαι ευτυχισμένη και περνάω πολύ όμορφα», είπε αρχικά για τον καλό της

Η Μαρία Αντωνά μίλησε και για την απόφασή της να φύγει από το σπίτι των γονιών της.

«'Εφυγα από το σπίτι των γονιών μου για να συγκατοικήσω. Συζούσα επτά χρόνια. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη έχοντας σχέση με έναν άνθρωπο που με στήριξε. Του οφείλω πολλά πράγματα και τον αγαπώ πολύ».

Ποια είναι τα σχέδια για την προσωπική της ζωή;           

«Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια και αγαπώ πολύ τα παιδιά. Αν δω μωρό, λιώνω. Πιστεύω ότι θα γίνω καλή μαμά. Αυτή τη στιγμή, επειδή είχα μια επαγγελματική ευκαιρία στην οποία θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, δεν θα ήθελα να συμβεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έμπαινα σε δεύτερες σκέψεις αν προέκυπτε. Είναι ευλογία να έρχεται ένα παιδί, ειδικά μ’ έναν άνθρωπο που είσαι ερωτευμένη», δήλωσε η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός.

Αντωνά με σύντροφο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR