counter

Η Μάρα Μεϊμαρίδη πάντρεψε τη μονάκριβη κόρη της στη Μύκονο!

Η Μάρα Μεϊμαρίδη πάντρεψε τη μονάκριβη κόρη της στη Μύκονο!
Η Μάρα Μεϊμαρίδη πάντρεψε τη μονάκριβη κόρη της στη Μύκονο!

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Πάντρεψε τη μονάκριβη κόρη της η Μάρα Μεϊμαρίδη!  Η "μάγισσα της Σμύρνης" Μάρα Μεϊμαρίδη πάντρεψε την κόρη της Μαργαρίτα Ναταλία (Μάγκυ) με τον γιατρό Δημήτρη Καλογιαννίδη, στο εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους στη Μύκονο.

Από την Παρασκευή το βράδυ,14 Ιουνίου, ξεκίνησε το γλέντι με τις δύο οικογένειες να παραθέτουν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Χώρας της Μυκόνου, με Μυκονιάτικους μεζέδες και χειροποίητα Σμυρναίικα φαγητά. Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο 15 Ιουνίου, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε ο γάμος σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους, με φόντο το Αιγαίο.

Ακολούθησε δεξίωση στην παραλία της Παράγκας και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην δεξίωση παρευρέθησαν πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η ξαδέλφη της Μάρας Μειμαρίδη, Σήλια Κριθαριώτη και ο αδελφός της Νίκος, η πριγκίπισσα της Ταϋλάνδης, Sam, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου και πολλοί Άγγλοι συνάδελφοι γιατροί του γαμπρού, Δημήτρη Καλογιαννίδη.

Οι οικογένειες θα παραμείνουν στο νησί μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι θα πραγματοποιήσει το γαμήλιο ταξίδι του τα Χριστούγεννα στη Χαβάη, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του γιατρού στο Λονδίνο, όπου εργάζεται.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR