counter

Η Μάρα Δαρμουσλή για τον Γιώργο Κιμούλη: "Η συνεργασία μας ήταν άψογη…"

Η Μάρα Δαρμουσλή για τον Γιώργο Κιμούλη: "Η συνεργασία μας ήταν άψογη…"
Η Μάρα Δαρμουσλή για τον Γιώργο Κιμούλη: "Η συνεργασία μας ήταν άψογη…"

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τις τελευταίε ώρες ο Γιώργος Κιμούλης, μετά την καταγγελία-σοκ της Ζέτας Δούκα.

Θυμίζουμε πως η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως την περίοδο που οι δυο τους συνεργάζονταν στην παράσταση «Closer», δέχτηκε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη σωματική και λεκτική βία.

Μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα, τον ηθοποιό κατήγγειλαν τόσο η Κατερίνα Γερονικολού, όσο και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Από την άλλη στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στάθηκε δημόσια ο Σταμάτης Κραουνάκης. Με τη σειρά της και η Μάρα Δαρμουσλή θέλησε να μιλήσει για την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο,

«Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια "πόρτα", η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα "τα ήθελε και τα 'παθε". Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ.Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν» έγραψε σε ανάρτησή της η Μάρα Δαρμουσλή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR