counter

Η μαμά της Kim Kardashian xώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου & το κράτησε κρυφό για 1 χρόνο

Η μαμά της Kim Kardashian xώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου & το κράτησε κρυφό για 1 χρόνο
Η μαμά της Kim Kardashian xώρισε μετά από 22 χρόνια γάμου & το κράτησε κρυφό για 1 χρόνο

Διαζύγιο βόμβα αναστατώνει το Hollywood! Ύστερα από 22 χρόνια έγγαμου βίου η μητέρα και ο πατριός των αδερφών Kardashian, Κris Jenner και Bruce Jenner έδωσαν τέλος στην κοινή τους συζυγική ζωή. Βέβαια το τέλος είχε δοθεί πριν από έναν χρόνο αλλά κρατήθηκε από εκείνους ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η μητέρα των αδερφών Κardashian - Κim, Khloe και Kourtney -  και ο τέως σύζυγός της είχαν δώσει λαβές σχολιασμού για την κρίση στον γάμο τους εδώ και αρκετό καιρό μιας και το καλοκαίρι παρευρέθηκαν μαζί με τις Κim και Κhloe Kardashian, αλλά και τον Kanye West στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας Los Angeles Clippers όπου συμμετείχε ο άνδρας της Khloe, Lamar Odom, αλλά δεν κάθισαν μαζί κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Bruce κάθισε απομακρυσμένα.

Πέρα από αυτό, το φετινό καλοκαίρι ο Βruce μοιράστηκε πολύ χρονό με τους γιους του Brody και Brandon ενώ η Kris απολάμβανε τα μπάνια της με τις κόρες της. Ας σημειωθεί ότι ο Βruce και η Κris απέκτησαν από τον γάμο τους την 17χρονη πια Kendall και την 16χρονη Κylie.

"Είμαστε πιο ευτυχισμένοι έτσι" δηλώνουν Kris και Βruce μετά τον χωρισμό τους ενώ το χρονικό διάστημα που παρέμεναν παντρεμένοι τυπικά, παρέμεναν λόγω οικονομικών και επιχειρηματικών λόγων. Η μητέρα των Kardashian δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όλες οι πληγές δεν μπορούν να είναι πάντα ευδιάκριτες, ούτε η όλη η αγάπη μπορεί να εξηγείται πάντα. Μόνο όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτήν μπορούν να την καταλάβουν. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο αν δεν βρίσκεσαι μέσα στην κατάσταση". Το ζευγάρι μετά τον χωρισμό του έχει διατηρήσει μια πολιτισμένη σχέση και υπάρχουν πολλοί λόγοι που ακόμα το ενώνουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR