counter

Η μαμά ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο και η μικρή την περιμένει στο ρηλάξ

Η μαμά ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο και η μικρή την περιμένει στο ρηλάξ
Η μαμά ετοιμάζεται να κάνει μπάνιο και η μικρή την περιμένει στο ρηλάξ

Είναι μοντέλο, fashion blogger, σύζυγος και μαμά. Παρόλα αυτά τα καταφέρνει μια χαρά όπως φαίνεται η Rebecca Judd η οποία είναι 31 χρονών και συνδυάζει τα πάντα με τρόπο μαγικό. Λίγο πριν ξεκινήσει μια κουραστική ημέρα η νεαρή μητέρα ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram λίγο πριν ετοιμάσει τη μικρή τα κόρη Billie για το μπάνιο της.

Η κορούλα της κάθεται ήρεμη στο ριλάξ και περιμένει τη μαμά της να την κάνει μπάνιο. Παράλληλα ετοιμάζεται και η ίδια για τη δουλειά της. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Rebecca Judd ο μόνος τρόπος για να ετοιμαστεί και εκείνη είναι να έχει μαζί της τη μικρή κορούλα της. Είναι τα μυστικά των πολυάσχολων μαμάδων και οι τρόποι για να προλαβαίνουν τα πάντα.

Η Rebecca Judd γέννησε το δεύτερο παιδί της πρόσφατα και έτσι ολοκληρώθηκε η ευτυχία της καθώς είναι πολύ ερωτευμένη και αγαπημένη με το σύζυγό της και ποδοσφαιριστή, Chris Judd. H ίδια είναι πανευτυχής που έχει δυο παιδιά και φροντίζει να μην τα παραμελεί καθώς επιθυμεί και να εργάζεται.

Το πρωινό της ξεκινάει με το μπανάκι της μικρής της που κάθεται ήρεμη στο ριλάξ και την περιμένει να ετοιμάσει το νερό ενώ παράλληλα βάφεται και ντύνεται και η ίδια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR