counter

Η μακροσκελής ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά: “ Ο πατέρας μου στο σπίτι δε μας άφησε ποτέ να…”

Η μακροσκελής ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά: “ Ο πατέρας μου στο σπίτι δε μας άφησε ποτέ να…”
Η μακροσκελής ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά: “ Ο πατέρας μου στο σπίτι δε μας άφησε ποτέ να…”

Συντετριμμένος είναι όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά.

Ο “Αιώνιος έφηβος” άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 μετά από νοσηλεία 19 ημερών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο Αττικόν.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, πριν λίγο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση και εκεί αποκάλυψε πως ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός σαν πατέρας.

“Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Στο σπίτι όμως δε μας άφησε ποτέ να καταλάβουμε τη δύναμή του. Δε μας έλεγε τι να κάνουμε και δε μας έδινε συμβουλές. Είναι... ήταν πολύ διακριτικός μαζί μας. Σε περιστάσεις που χρειαζόμασταν την καθοδήγησή του συζητούσε μαζί μας και μας έλεγε τις σκέψεις του πάνω στο θέμα. Συζητούσε πολύ μαζί μας. Καθόμουν απέναντι του στο γραφείο του, η τηλεόραση πάντα να παίζει από πίσω- να υπάρχει πάντα κίνηση, ζωή στο σπίτι. Οι καλύτερες συζητήσεις γινόντουσαν στο καμαρίνι. Πήγαινα μαζί του από μικρή. Πήγαινε δυο-τρεις ώρες πριν την παράσταση. Ετοιμαζόταν και μου έδινε τις πιο σημαντικές «πληροφορίες» τόσο απλά, τόσο αβίαστα- όπως όταν έπαιζε στη σκηνή- τόσο φυσικά.... Πίστευε στην κρίση μας και στον τρόπο που μας μεγάλωσε και μας άφηνε να χρησιμοποιήσουμε εμείς όπως πιστεύαμε καλύτερα την πληροφορία που μας έδωσε. Μερικές φορές τον ακούγαμε… άλλες όχι. Η πείρα δε μεταδίδεται και δεν αγοράζεται. Οι σκέψεις όμως που προέρχονται από την πείρα μπορούν να εμπνεύσουν και να ανοίξουν παράθυρα όταν οι πόρτες έχουν κλείσει. Σε σκεφτόμαστε τώρα μπαμπά, οι κόρες σου και οι γυναίκες σου. Φαίνεται σαν να έκλεισε η μεγαλύτερη πόρτα. Ξέρουμε όμως ότι δεν θα είναι για πάντα. Έχεις αφήσει πολύ φως πίσω σου, αρκετό να μας συντροφεύει όλες μας μια ζωή. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας άφησες είναι που μας έδειξες πως να αγαπάμε τη ζωή, να περπατάμε μπροστά, να στεκόμαστε στην κουΐντα- στο σκοτάδι, να παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, να βρίσκουμε τη δύναμη μέσα μας και να πατάμε με δύναμη στην σκηνή, στο φως, μπροστά στον κόσμο... και να χαμογελάμε!

Σ ‘αγαπάμε πάντα! Πολύ! Βαθιά!

Θεοδώρα, Νίκκο, Σάντα, Αλίκη, Θεανώ”, ήταν η συγκινητική της ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR