counter

Η Μαίρη Συνατσάκη για τον "Άλλον Άνθρωπο" μετά τις καταγγελίες κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: "Νιώθω απολύτως μουδιασμένη"

Η Μαίρη Συνατσάκη για τον "Άλλον Άνθρωπο" μετά τις καταγγελίες κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: "Νιώθω απολύτως μουδιασμένη"
Η Μαίρη Συνατσάκη για τον "Άλλον Άνθρωπο" μετά τις καταγγελίες κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: "Νιώθω απολύτως μουδιασμένη"

Ένα βίντεο ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στο κανάλι της στο YouTube, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», με αφορμή όσα έχουν δει τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες.

Θυμίζουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει βρεθεί και έχει μαγειρέψει πολλές φορές για τον «Άλλον άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης!  Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ποινική έρευνα σε βάρος του "Άλλου Ανθρώπου" και των συγγενών του

Η Μαίρη Συνατσάκη για τον «Άλλον Άνθρωπο»

«Αμφιταλαντευόμουν αν έπρεπε να πω το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα. Από το προηγούμενο Σάββατο άρχισαν να βγαίνουν κάποια δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Τα δημοσιεύματα ξεκίνησαν γιατί η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος εντόπισε για τον Κωνσταντίνο, τον υπεύθυνο, κάποια χρηματικά ποσά που δεν αξιοποιήθηκαν για τους σκοπούς της κοινωνικής κουζίνας. Όλες αυτές τις ημέρες έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό το θέμα και θέλετε να τοποθετηθώ…Πάρα πολλές φορές έχω ανεβάσει στα social media μου, από τη φωτιά στο Μάτι και έπειτα, γιατί τότε γνώρισα το έργο της κοινωνικής κουζίνας, τους σκοπούς, τις δράσεις, τους λογαριασμούς για να ενισχύσει κάποιος αν θέλει τα συσσίτια.

Έχω μιλήσει πολύ με την Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έχει μαγειρέψει και έχει αφιερώσει πάρα πολλές ώρες από τη ζωή της και επίσης μας έχει παρακινήσει στη συγκεκριμένη κοινωνική κουζίνα. Νιώθω μουδιασμένη. Δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθήσω τι λέγεται στις εκπομπές και στις ειδήσεις. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Υπάρχουν οργισμένοι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που εκδηλώνουν με πάθος την τοποθέτησή τους. Σε αυτή τη φάση που εγώ έχω βρεθεί σε αυτή την Κοινωνική κουζίνα και έχω κάνει κάποια πράγματα και έχω παρακινήσει κόσμο να βοηθήσει, νιώθω απολύτως μουδιασμένη. Μου είναι πολύ δύσκολο ψυχικά να χάσω την ελπίδα μου. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ζούμε σε ζόρικες εποχές για να χάσω την ελπίδα μου στην ανθρωπιά. Δεν θα χάσω την ελπίδα μου στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια» είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα μετά το 16ο λεπτό:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR