counter

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά στη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα δείχνοντάς τα... οπίσθιά της!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά στη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα δείχνοντάς τα... οπίσθιά της!
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απαντά στη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα δείχνοντάς τα... οπίσθιά της!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία θεωρείται μία από τις πιο "καυτές" γυναίκες της εγχώριας showbiz, φέτος συμμετέχει στο Dancing With The Stars του ΑΝΤ1. Η γνωστή DJ διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο κορμί, με καλογυμνασμένους γλουτούς, γεγονός που έχει κάνει πολλούς να την αποκαλούν Ελληνίδα Kim Kardashian. Ωστόσο, η πίσω όψη της έγινε αντικείμενο σάτιρας στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να "τρολάρουν" κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει και στις οποίες είχε αναφερθεί στη σκληρή προπόνηση που κάνει, ώστε να έχει αυτά τα οπίσθια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όμως, η Μάγκυ έδωσε την δική της αφοπλιστική απάντηση στην παρέα της Θεσσαλονίκης για όσα είπαν για εκείνη, προτάσσοντας στο Instagram -για ακόμα μια φορά- τα οπίσθιά της.

"Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπάρα τους! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο DWTS στο show του ΑΝΤ1! Ακόμα γελάω! Γιάννη Σερβετά είσαι ο κλώνος μου. Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη ή τον επίμαχο, ο Αλέξανδρος είναι στη διάθεσή σας! Γλυκά φιλιά τρελό παρεάκι...", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Μάγκυ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR