counter

Η Μάγισσα: Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε την Κερασίνα - "Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή"

Η Μάγισσα: Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε την Κερασίνα - "Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή"
Η Μάγισσα: Η Ντένια Ψυλλιά αποχαιρέτησε την Κερασίνα - "Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή"

Η "Μάγισσα" έχει μπει στην τελική της ευθεία με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τους τηλεθεατές να περιμένουν με "κομμένη" την ανάσα το μεγάλο φινάλε.

Κάποιοι ρόλοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και ανάμεσα τους είναι και αυτός της Κερασίνας, την οποία υποδύθηκε η Ντένια Ψυλλιά.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τρίτη (19/03) η Κερασίνα προσπάθησε μάταια να πείσει τον πατέρα της να δώσει στρατό στον Άντρει και αποχώρησε απογοητευμένη.

Διαβάστε επίσης: H Mάγισσα: Αυτή η ηθοποιός υποδύεται την "Kερασίνα"

Αυτή ήταν και η τελευταία της σκηνή, όπως μας ενημέρωσε με ανάρτησή της η ηθοποιός, που ανέβασε στο Instagram σχετικό στιγμιότυπο και έγραψε στη λεζάντα: "Στιγμή από την τελευταία μου σκηνή… Ολίγον συγκινημένη… και ευγνώμων…".

Μιλώντας πριν λίγο καιρό για το πώς πήρε τον ρόλο της Κερασίνας στη "Μάγισσα", η Ντένια Ψυλλιά είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: "Έστειλα βιογραφικό για να πάρω τον ρόλο της Κερασίνας. Έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Σκεύως. Ήταν το τελευταίο γύρισμα στη “Νύχτα του Αυγούστου” και μου είπε ένας ηθοποιός να στείλω βιογραφικό. Έστειλα μήνυμα και μου είπαν να πάω την επόμενη μέρα. Μετά από 2-3 εβδομάδες με παίρνουν και μου λένε πως έκλεισα. Αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στη Σκεύω και την Κερασίνα θα επέλεγα τον ρόλο που έχω σήμερα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ntenia Psyllia (@nteniapsyllia)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR