counter

Η Μάγισσα: Η Δήμητρα Κολλά απαντά για τον ρόλο της Τσαντούλας - "Όταν έχασα τον μπαμπά μου, κάθισα και σκέφτηκα"

Η Μάγισσα: Η Δήμητρα Κολλά απαντά για τον ρόλο της Τσαντούλας - "Όταν έχασα τον μπαμπά μου, κάθισα και σκέφτηκα"
Η Μάγισσα: Η Δήμητρα Κολλά απαντά για τον ρόλο της Τσαντούλας - "Όταν έχασα τον μπαμπά μου, κάθισα και σκέφτηκα"

Η Δήμητρα Κολλά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso  και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια.

Η ηθοποιός μίλησε για τη "Μάγισσα" του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Τσαντούλας.

Κεφάλαιο «Μάγισσα». Τι… μαγικό έγινε και βρέθηκες εκεί;

Οταν έχασα τον μπαμπά μου, κάθισα και σκέφτηκα τι… χρωστούσα σε εκείνον αλλά και στον εαυτό μου. Την περίοδο της καραντίνας μού είχε πει: «Το μόνο που δεν θέλω είναι να παρατήσεις αυτό που αγαπάς!» Τεράστια αδυναμία ο μπαμπάς, όπως και η μαμά μου, βέβαια. Οι γονείς μου με βοήθησαν πολύ. Αυτή ήταν η μικρή πολυτέλεια που είχα όλα αυτά τα χρόνια για να μπορώ κάνω αυτή τη δουλειά. Αν ήμουν μόνη μου, θα ήταν δύσκολο να πορευτώ με αυτό. Κάθισα και σκέφτηκα, λοιπόν, αυτά που μας μάθαιναν στα σεμινάρια στο Λος Αντζελες, ότι ο ηθοποιός πρέπει να στέλνει βιογραφικά και να κυνηγάει τα κάστινγκ. Ετσι έκανα κι εγώ. Εστειλα βιογραφικά παντού, προσπάθησα πολύ και κάποια στιγμή με φώναξαν για ακρόαση στη «Μάγισσα». Ενιωσα μεγάλη ευτυχία όταν μου συνέβη. Το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι πήγα εκεί, γνώρισα τον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο, έκανα το κάστινγκ, έφυγα πολύ ευχαριστημένη και μέσα στους επόμενους δυόμισι μήνες δεν με ειδοποίησε κανείς ότι έχω πάρει τον ρόλο της Τσαντούλας. Οπότε κι εγώ θεώρησα ότι δεν τον είχα πάρει. Οπως έμαθα εκ των υστέρων, με είχαν «κλειδώσει» εξαρχής, μετά την ακρόαση, αλλά δεν μου το είπαν. Ειδοποιήθηκα κατευθείαν τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα για να πάω να υπογράψω το συμβόλαιό μου. Τον Οκτώβριο του 2022 κάναμε μια πρώτη γνωριμία με όλους τους ηθοποιούς και τον Φεβρουάριο του 2023 άρχισα τα γυρίσματά μου. Στις 6 Φεβρουαρίου κλείνω έναν χρόνο γυρισμάτων. Δεν σου κρύβω πως θα δυσκολευτώ πολύ ν’ αφήσω την Τσαντούλα μου.

Τι δικό σου βρήκες στην Τσαντούλα;

Πολλά κοινά έχουμε. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους όπως ακριβώς είναι, δεν θέλει να τους αλλάξει. Θα ήθελα επίσης να βρω έναν άνθρωπο στη ζωή μου όπως είναι ο Λουκάς για την Τσαντούλα. Εχουν πολύ γλυκιά σχέση, αγαπιούνται πολύ, ακόμη κι όταν τσακώνονται δεν είναι τσακωμός, αλλά αυτή η σπιρτάδα της σχέσης τους. Ο Λουκάς της είναι ο κόσμος της και γι’ αυτόν είναι η Τσαντούλα του. Μπορεί να θαυμάζουν το ωραίο γύρω τους, αλλά είναι ο ένας για τον άλλον, υπάρχει αυτό το ταίριασμα ψυχών.

Είναι τελικά η «Μάγισσα» το ελληνικό «Game of Thrones», όπως λένε κάποιοι;

Μιλάμε για άλλα οικονομικά μεγέθη, που δεν μπορούν να συγκριθούν. Προσωπικά, είμαι πολύ περήφανη για τη «Μάγισσα». Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης έγραψαν, κατά τη δική μου αισθητική, ένα υπέροχο σενάριο. Τους λατρεύω! Ερχόταν το κείμενο του επεισοδίου στα χέρια μου και ήθελα αμέσως να διαβάσω το επόμενο. Και ήλπιζα αυτό που διάβαζα να βγει και στην οθόνη. Και έχει βγει, κατ’ εμέ, με τον Λευτέρη Χαρίτο στο τιμόνι και την υπέροχη ομάδα του, τους Μιχάλη, Αλκη, Σταύρο. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτούς τους ανθρώπους και ευγνώμων που ο Καραγιάννης έκανε αυτή την παραγωγή. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις για γύρισμα σε έναν πραγματικό πύργο; Να βλέπεις την αυλή, τις κότες, τα άλογα, να μυρίζεις το ξύλο στην κουζίνα, ν’ ακούς να βελάζουν οι κατσίκες… Είναι σαν να μπαίνεις σε έναν άλλο κόσμο, αυτόν του 1817, αυτόν της «Μάγισσας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR