counter

H Lisa Snowdon έδωσε 1200 ευρώ για να κάνει μάσκα ομορφιάς με χρυσό 24 καρατίων...

H Lisa Snowdon έδωσε 1200 ευρώ για να κάνει μάσκα ομορφιάς με χρυσό 24 καρατίων...
H Lisa Snowdon έδωσε 1200 ευρώ για να κάνει μάσκα ομορφιάς με χρυσό 24 καρατίων...

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και celebrity Lisa Snowdon, πρόσφατα αναστάτωσε τους φαν της στο twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία της που την αποτύπωνε σε .. περίεργη κατάσταση. Η Lisa Snowdon, ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της αισθητικού της και είχε το πρόσωπο της καλυμμένο όχι με οποιαδήποτε μάσκα αλλά με μάσκα φτιαγμένη από 24 καράτια χρυσό.

Η μάσκα αυτή που κάνει όποια κυρία τη φοράει να φέρνει το λιγότερο σε μούμια αρχικά, είναι φτιαγμένη από ουσία που εκκρίνει το κεντρί της μέλισσας, και έχει άκρως θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα αφού το αποκαλούν και "φυσικό bottox". Έτσι δικαιολογείται και η εξωφρενική τιμή των 1200 ευρώ που ζητάει το May Fair Hotel στο Λονδίνο, για να εφαρμόσει αυτή τη θεραπεία στις πελάτισσες του που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν αδρά για να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο…

Άλλωστε η Lisa Snowdon τονίζει ότι : «αυτή η μάσκα είναι μία επένδυση καθώς συνδυάζει τις παλιές τεχνικές της Κλεοπάτρας που κάθε βράδυ κοιμόταν με φύλλα χρυσού στο πρόσωπο, με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες».

Το μόνο που μένει είναι να κρίνουμε από τις διάφορες celebrities που χρησιμοποιούν αυτή τη θεραπεία, αν τελικά έχει τόσο δραστικά αποτελέσματα και αν αξίζει τα λεφτά της… H Lisa Snowdon πάντως παραμένει πολύ εντυπωσιακή. Μήπως αυτό είναι το μυστικό της ??

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR