counter

Η Λάουρα Νάργες στο MY tv. "Ποτέ δεν είχα πρότυπο κάποια παρουσιάστρια"

Η Λάουρα Νάργες στο MY tv. "Ποτέ δεν είχα πρότυπο κάποια παρουσιάστρια"
Η Λάουρα Νάργες στο MY tv. "Ποτέ δεν είχα πρότυπο κάποια παρουσιάστρια"

Λάουρα Νάργες

Με αφορµή τη νέα εκποµπή της "City Hopping" που µεταδίδεται από τον ANT1 WEB TV Plus, η 24χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό MYtv για την εµπειρία της µπροστά στην κάµερα της διαδικτυακής τηλέορασης και τα νέα δεδοµένα στην επαγγελµατική και προσωπική ζωή της.

"City Hopping". Πώς προέκυψε;

Μου έκαναν την πρόταση, µου άρεσε πολύ το κόνσεπτ γιατί είναι φρέσκο και καινούριο και προχωρήσαµε. Πιστεύω πολύ στο διαδίκτυο και στην τεχνολογία. Το διαδίκτυο είναι το µέλλον της τηλεόρασης. Στο εξωτερικό ήδη λειτουργεί και φαντάζοµαι ότι αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα.όλις ξεκίνησε η διαδικτυακή εκποµπή σου.

Λάουρα Νάργες

Παρακολούθησες το "Your face sounds familiar";

Εννοείται πως το παρακολουθώ. Ακόµη και στη Γερµανία που ήµουν σε ταξίδι, έβλεπα το σόου από το διαδίκτυο. Έχει πολλή πλάκα, είναι δηµιουργικό, µου αρέσει που οι συµµετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δοκιµάσουν τόσο πολλά πράγµατα, σε µια τόσο µεγάλη γκάµα. ∆εν είναι κάτι που µπορείς να κάνεις καθηµερινά. Είναι µεγάλη πρόκληση και στους συµµετέχοντες βγάζω το καπέλο.

Θα φανταζόσουν τον εαυτό σου στην παρουσίαση ενός τέτοιου σόου;

Και η παρουσίαση θα µου άρεσε. Κάποια στιγµή θα ήθελα να κάνω ένα βραδινό σόου που να σχετίζεται µε την προώθηση ταλέντων. Ποτέ δεν είχα πρότυπο κάποια παρουσιάστρια, αλλά αυτοί που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, έχουν φοβερές επικοινωνιακές ικανότητες. Άλλωστε είναι σηµαντικό να µη µιµούµαστε, να παίρνουµε παραδείγµατα και να βγάζουµε τον εαυτό µας. Τι θα κερδίσεις αν γίνεις κόπια κάποιου άλλου; 

Επαγγελµατικά έχεις πολλά όνειρα. Σε προσωπικό επίπεδο, ποια είναι όνειρά σου;

Αυτή τη στιγµή όλα είναι τέλεια στην προσωπική µου ζωή. Έχω ακόµη καιρό για γάµο και οικογένεια. Θα γίνει κάποια στιγµή, σε µερικά χρονάκια. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια. Είµαι 24 χρόνων. Θέλω να δώσω βάση σε µένα και όποτε θεωρήσω ότι έχω κάνει έναν κύκλο, θα προχωρήσω στον γάµο και στην οικογένεια.

Ποια είναι τα αγαπηµένα σου µέρη για ροµαντικά ραντεβού;

Είναι αποκλειστικά για δύο! Οπότε ας µην τα αποκαλύψω και δεν είναι πια... για δύο.  

Διαβάστε περισσότερα στο mytv που κυκλοφορεί.

MYtv 2606 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR