counter

Η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing with the stars 4! (Video)

Η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing with the stars 4! (Video)
Η λαμπερή πρεμιέρα του Dancing with the stars 4! (Video)

Dancing with the stars

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Η έναρξη του Dancing With the Stars 4 είναι γεγονός!  Μια έναρξη εντυπωσιακή, που γέμισε τους τηλεοπτικούς δέκτες με λάμψη και λίγη από την μαγεία που μας επιφυλλάσει το χορευτικό show καθ'όλη την διάρκεια του αυτή την χρονιά.

Η "βασίλισσα του χορού" Δούκισσα Νομικού μέσα σε ένα κύμα ενθουσιασμού από το κοινό που βρισκόταν στο πλατό, απαστράπτουσα, με μια κατακόκκινη τουαλέτα έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο χορευτικό παρκέ που θα "σηκώσει" φέτος τα βήματα των διαγωνιζομένων και έδωσε και επισήμως το σύνθημα "Να αρχίσει ο χορός"! 

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την 4μελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη, την Γκαλένα Βελίκοβα και τον Αλέξη Κωστάλα καθώς και τους 14 celebrities συμμετέχοντες με τους χορευτικούς τους παρτενέρ, που κάνοντας την είσοδό τους στην σκηνή λίγη ώρα αργότερα, μας προϊδέασαν για dance steps που θα θυμόμαστε για καιρό: Ευαγγελία Αραβανή, Κλέλια Πανταζή,Γωγώ Μαστροκώστα, Μαίρη Συνατσάκη,Χρύσπα ,Κατερίνα Στικούδη ,Ελένη Χατζίδου ,Μιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Σάκης Αρσενίου, Άλεξ Κάβδας, Ησαΐας Ματιάμπα, Θάνος Καληώρας και Κωνσταντίνα ετοιμάζονται να κλέψουν την παράσταση με την χορευτική τους δεινότητα. Aπό το green room η περσινή νικήτρια του show, Ντορέτα Παπαδημητρίου μεταδίδει τον παλμό των συμμετεχόντων, oύσα και εκείνη στην έναρξη άκρως εντυπωσιακή!

Aξίζει να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα του show δεν υπάρχει αποχώρηση. Έτσι η σημερινή βαθμολογία των κριτών δεν θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν μια εβδομάδα καιρό να προπονηθούν, να μάθουν την χορογραφία τους, να δώσουν για μια ακόμα Κυριακή τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές!

Δείτε την λαμπερή έναρξη του show στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR