counter

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις Μαλδίβες με την Ελένη Μενεγάκη. PHOTO με μαγιό και παρεό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις Μαλδίβες με την Ελένη Μενεγάκη. PHOTO με μαγιό και παρεό
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις Μαλδίβες με την Ελένη Μενεγάκη. PHOTO με μαγιό και παρεό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διακοπές με την καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη, έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και μερικές μέρες. Η Κωνσταντίνα, ταξίδεψε στις Μαλδίβες, παρέα με την Ελένη Μενεγάκη, τα τρία της παιδιά, τον Μάκη Παντζόπουλο και άλλους, για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τόσο της Ελένης Μενεγάκη όσο και την Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχαν διευθετηθεί μιας και αμφότερες μαγνητοσκόπησαν τις εορταστικές τους εκπομπές για αρκετές μέρες και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μέρες των γιορτών μακριά από την κρύα Ελλάδα, σε εξωτικό προορισμό. Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου αναχώρησε με τα παιδιά και τον σύντροφό της για Μαλδίβες, ενώ στην παρέα της στο εξωτικό νησί προστέθηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μια φωτογραφία της, που πηδάει από χαρά, με φόντο την υπέροχη θάλασσα. Η παρουσιάστρια, φορά το παρεό της, ενώ έχει αφήσει λίγο παραπέρα τις σαγιονάρες και την τσάντα θαλάσσης της. Σε μεγάλα κέφια Σπυροπούλου και Μενεγάκη, που αναμένουμε να τις δούμε στην επιστροφή τους, φρέσκιες και μαυρισμένες.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα των Χριστουγέννων ευχήθηκε στους φίλους της στο twitter γράφοντας: "Χρόνια πολλά ! Μέρες αγάπης για όλο τον κόσμο❤️ ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια μας❤️ ❤️❤️✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Ενώ λίγη ώρα πριν έγραψε: "✨✨✨Καλημέρα κορίτσια και αγόρια!✨✨Η αγαπημένη σας παρέα είναι εδώ και σας περιμένει💋Σε λίγο μαζί💕💕💕".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR