counter

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεσπά: "Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει;"

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεσπά: "Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει;"
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεσπά: "Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει;"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και την Μαρία Κολλιάτσα παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι είναι οικεία με όλους, αλλά κάποιοι προσπαθούν να δείξουν μια διαφορετική εικόνα για εκείνη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε χαρακτηριστικά: " Είναι άκομψο να μιλάς για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, αλλά, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ, είμαι οικεία με όλους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν να δείξουν ότι είμαι. Ούτε απόμακρη είμαι ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία ούτε με τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Από τους συνεργάτες μου μαθαίνω, εμπνέομαι, παίρνω και δίνω πράγματα. Και να είμαι απαιτητική- όπως άλλωστε και με τον εαυτό μου- είναι γιατί θέλω το καλύτερο και πιστεύω, ότι, αν υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα, όλα λειτουργούν καλύτερα". 

Στην ερώτηση πως είναι ως άνθρωπος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: "Αισιόδοξη, χαρούμενη και πιστεύω ότι δεν έχετε γνωρίσει ούτε το 1% του χαρακτήρα μου. Δεν έχω δείξει τον εαυτό μου, κάτι που με προβληματίζει, αλλά και αυτό χρειάζεται χρόνο για να γίνει". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR