counter

Η κρίση θέλει καλοπέραση! Ποιοι "ψήφισαν" εξωτερικό για τις διακοπές τους;

Η κρίση θέλει καλοπέραση! Ποιοι "ψήφισαν" εξωτερικό για τις διακοπές τους;
Η κρίση θέλει καλοπέραση! Ποιοι "ψήφισαν" εξωτερικό για τις διακοπές τους;

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Εκτός Ελλάδας πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πολλοί επρόσωποι της ελληνικής showbiz. Κάποιοι επέλεξαν την Ευρώπη και άλλοι εξωτικούς προορισμούς! το FTHIS.GR τους ακολούθησε στα ταξίδια τους.

Η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στις εξωτικές Μαλδίβες, με τα παιδιά και τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο. Στην παρέα της ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της στα social media. Η Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε στην εκπομπή της αμέσως μετά την επιστροφή της, πολύ μαυρισμένη.

Στο Miami πήγε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να περάσει τις γιορτές παρέα με φίλους. Η Βίκυ Καγιά, δεν παρέλειπε να τροφοδοτεί συνεχώς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram με ενσταντανέ που μετέδιδαν αέρα καλοκαιριού.

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν με διαφορετικές παρέες, η Νάντια Μπουλέ και η Κατερίνα Καινούργιου. Η Νάντια Μπουλέ, βρέθηκε σε μια πόλη που αγαπά ιδιαίτερα αφού συνδυάζει πολιτιστικά γεγονότα, μουσικές σκηνές και καλλιτέχνες που της αρέσει να εξερευνά τη μουσική τους. Η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Λονδίνο. Η πρώτη ήταν με το κέρινο ομοίωμα του Robin Williams στο μουσείο κέρινων ομοιομάτων Μαντάμ Τισώ, που όπως η ίδια δήλωσε, είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός.

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Παπαδάκης πέρασαν κάποιες μέρες των διακοπών τους στο Bansko της Βουλγαρίας, όπου συναντήθηκαν τυχαία! Λάτρεις και οι δυο του σκι, πήγαν στο χειμερινό θέρετρο σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο Κώστας Καραφώτης πέρασε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αυστραλία, αλλά για επαγγελματικούς λόγους, μιας και έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις εκεί. Μια ξεχωριστή εμπειρία για τον τραγουδιστή, αφού εκεί είναι καλοκαίρι και γιορτάζουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με μαγιό.

Μακριά από την οικογένεια του υποδέχθηκε το νέο έτος ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ταξίδεψε στη μακρινή Αυστραλία. Ο Γιώργος Λιανός, την επόμενη μέρα έφτασε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να βρεί έναν Κινέζο πολυεκατομμυριούχο ακροατή της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Η Βίκυ Γεροθόδωρου ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη με την οικογένειά της για τις μέρες των γιορτών. Η κόρη της Νικόλ Σαραβάκου αλλά και ο σύζυγός της, Δημήτρης Σαραβάκος, πέρασαν πολύ όμορφες εορταστικές στιγμές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR