counter

Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση έχει γενέθλια: Η ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram

Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση έχει γενέθλια: Η ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram
Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση έχει γενέθλια: Η ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και δεν μπορεί να το κρύψει.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όποτε θελήσει μοιράζεται με τους θαυμαστές της, διάφορες σκέψεις της.

Σήμερα, η κόρη της Κλέλιας Ρένεση έχει γενέθλια και κλείνει ένα χρόνο ζωής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γλυκιά μανούλα δεν μπορούσε να μην κάνει μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να της ευχηθεί δημόσια.

«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα κ περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα κ με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ αυτό το ταξίδι. Κ όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να χω εγώ ένα τυχερό κ υγιές κ δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς η από αγάπη κ η καρδιά τους γεμίζει φόβο. Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κ αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει. Όπως κ να χει , δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους κ η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου κ «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ότι απομένει απ τη ζωή είναι μια μέρα»», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR