counter

Η κολεξιόν ρούχων της Σοφίας Καρβέλα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

Η κολεξιόν ρούχων της Σοφίας Καρβέλα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα
Η κολεξιόν ρούχων της Σοφίας Καρβέλα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Συλλογή ρούχων που φέρουν την υπογραφή της κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η Σοφία Καρβέλα. Τα ρούχα έχουν έντονα ροκ στοιχεία, φέρουν την επωνυμία «Skar» και η συλλογή αποτελείται κυρίως t- shirt.

Η συλλογή ρούχων της Σοφίας Καρβέλα

Μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, η συλλογή ρούχων της Σοφίας ήταν διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Αμερικής. Η Σοφία συνεργάζεται με πολλούς στυλίστες εκεί και τα κομμάτια της χρησιμοποιούνται σε πολλά editorial μόδας. Από την Τρίτη, τα ρούχα «Skar» είναι διαθέσιμα σε κατάστημα ρούχων της Θεσσαλονίκης, ενώ ακόμα δεν έχει είναι γνωστό εάν θα κυκλοφορήσουν σε μπουτίκ των Αθηνών.

 Ρούχα Σοφίας Καρβέλα

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την επιχειρηματία Νάνσυ Μαρκοπούλου, που στο κατάστημά της διατίθεται η συλλογή ρούχων της Σοφίας Καρβέλα. «Έψαχνα ένα ροκ brand ρούχων και μια φίλη μου έδωσε την ιδέα να επικοινωνήσω με την Σοφία Καρβέλα. Της έστειλα mail και μου απάντησε άμεσα. Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση το γεγονός πως ενώ απουσίαζα στην Ιταλία για δουλειές, με πήρε τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει ότι πήρα το mail γιατί καθυστέρησα να απαντήσω! Έδειξε τρομερό ενδιαφέρον για να συνεργαστούμε. Κατέβηκα στην Αθήνα για να τη συναντήσω και με υποδέχθηκε στο σπίτι της στην Εκάλη. Εκεί είδα τα σχέδια κι ενθουσιάστηκα. Τα ρούχα ράβονται στην Αμερική, έχουν πολύ ωραία κοψίματα, εκπληκτικά υφάσματα, είναι πολύ προσεγμένα κομμάτια. Οι τιμές κυμαίνονται από 60 έως 100 ευρώ. Τις δύο μέρες που τα έχω στο κατάστημά μου, βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο για την συλλογή της Σοφίας Καρβέλα.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR