counter

Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί!
Η Kim Kardashian και ο Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί!

Η Kim Kardashian και ο Kanye West θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και η είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του πλανήτη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και ο ανατρεπτικός ράπερ θα καλωσορίσουν το τρίτο μωρό τους τον Ιανουάριο του 2018, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως αναφέρει αποκλειστικά το US weekly magazine.

Η παρένθετη μητέρα, λοιπόν, που είναι ηλικιακά κάτω των 30 ετών, βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει καταγωγή από το Σαν Ντιέγκο, στο παρελθόν έχει ξαναγίνει παρένθετη μητέρα και έχει εμφανιστεί σε promo video για την διαδικασία μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η παρένθετη μητέρα θα πληρωθεί με το ποσό των 45.000 δολαρίων, τα οποία θα καταβληθούν σε δέκα μηνιαίες δόσεις των 4.500 ευρώ. Στην περίπτωση, όμως, που θα κυοφορήσει δίδυμα, η Kim και ο Kanye θα της δώσουν 5.000 ευρώ περισσότερα για κάθε επιπλέον παιδί.

H Kim Kardashian με τον Kanye West

Το ζευγάρι, πάντως, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα αυστηρό με  την παρένθετη μητέρα και λέγεται ότι της έχει απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και ωμών ψαριών, το κάπνισμα, τη χρήση ναρκωτικών, αλλά και τη χρήση υδρομασάζ και σάουνας και την επαφή με γάτες.

Αξίζει να πούμε, ότι η Kim Kardashian ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, ωστόσο ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα δεν της επέτρεπε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR