counter

Η Kim Kardashian θέλει την γνώμη σας! Με ποιο ρούχο την προτιμάτε;

Η Kim Kardashian θέλει την γνώμη σας! Με ποιο ρούχο την προτιμάτε;
Η Kim Kardashian θέλει την γνώμη σας! Με ποιο ρούχο την προτιμάτε;

Με τέτοια οπίσθια και τόσο πληθωρικές καμπύλες πώς να μην σκάσουν τα ρούχα της τηλεπερσόνας; Ο λόγος για την Kim Kardashian που - όχι δε βγήκε για ψώνια – απλά της σκίστηκε το outfit που είχε επιλέξει να βάλει λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή Ellen DeGeneres Show!

Πανικοβλήθηκε η celebrity αλλά όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες δεν πτοήθηκε. Άλλωστε λεφτά έχει να φάνε και οι κότες. Όχι μόνο δεν επέλεξε κάτι πιο άνετο, αλλά συνέχισε να αναζητά ότι πιο στενό υπήρχε στην αγορά.

Η Kim Kardashian δημοσίευσε φωτογραφίες από τα outfit που δοκίμασε και ζητούσε από τους θαυμαστές της να επιλέξουν το σωστό.

Απολαυστικές και χορταστικές οι φωτογραφίες της χωρίς αμφιβολία. Πολύ γενναιόδωρη η celebrity, δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο ομολογούμε. Δεν άφησε και πολλά στην φαντασία των ανδρών καθώς η Kim Kardashian επέλεξε ένα σύνολο που άφηνε εκτεθειμένο και το πλούσιο μπούστο της αλλά επιδείκνυε μοναδικά τα οπίσθια της.

Η 33χρονη τηλεπερσόνα πρόλαβε και έφτασε πάνω στην ώρα για τη συνέντευξη και τράβηξε όλα τα βλέμματα – όχι ακριβώς πάνω της – λίγο πιο κάτω της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR