counter

Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή. Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί

Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή. Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί
Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή. Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Το τελευταίο "αντίο" στον Αντώνη Βαρδή είπαν το πρωί της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Παιανίας συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του. Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Υγεία, έπειτα από πολυετή μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο. Η είδηση του θανάτου του Αντώνη Βαρδή «βύθισε» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όσους αγάπησαν τον μουσικοσυνθέτη μέσα από τα τραγούδια του.  

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο προαύλιος χώρος του ναού ήταν μεστός από τα στεφάνια που απέστειλαν πρόσωπα από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής. Στέφανια εστάλησαν μεταξύ άλλων από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, από τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα, από την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Καίτη Γκρέυ και την Άντζελα Δημητρίου.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία, στον Ιερό Ναό κατέφθασε συντετριμμένη η επί χρόνια σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, έχοντας στο πλευρό της την κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ. Ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης, προσπαθούσε όσο ήταν δυνατόν να διατηρήσει την ψυχραιμία του, δίνοντας κουράγιο στην οικογένεια.

Η οικογένεια σε ανακοίνωσή της, είχε προτείνει, αντί στεφάνων, δωρεές να γίνουν στους άστεγους και άπορους,στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR