counter

Η κηδεία της γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά: Τι δήλωνε για τον εγγονό της δυο χρόνια πριν;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να άγγιξε το όνειρο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο, καθώς στον τελικό του Roland Garros, ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας άσσος του τένις, λίγες ώρες μετά τον συγκλονιστικό τελικό, αποκάλυψε ότι έχασε την πολυαγαπημένη γιαγιά του και μάλιστα πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός.

«Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει» έγραψε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η κηδεία της γιαγιάς του Στέφανου Τσιτσιπά, που απέκτησε 4 παιδιά και 10 εγγόνια, θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Προάστιο της Καρδίτσας, όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή T-Live την Τρίτη.

Η γιαγιά του Στέφανου ΤσιτσιπάΣταυρούλα είχε μιλήσει τον Ιανουάριο του 2019 στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και είχε συγκινήσει με την εξομολόγησή της, καθώς είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει το φως της και δεν μπορούσε να καμαρώσει τις επιτυχίες του εγγονού της.

«Δεν βλέπουν τα ματάκια μου παιδί μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Όμως παρηγορήθηκα πολύ όταν μου τηλεφώνησε ο εγγονός μου και μου είπε: “γιαγιά μου θα έρθω γρήγορα μην ανησυχείς”.

Ο Στέφανος, το αγγελούδι μου είναι πολύ μακριά και δεν μπορώ να μιλήσω εύκολα μαζί του. Αυτό είναι που με στενοχωρεί. Είναι εξαιρετικό παιδί, γεμάτο καλοσύνη. Με σκέφτεται και με αγαπάει. Όπως και εγώ άλλωστε. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για το κατόρθωμά του. Όμως είναι δύσκολη η επικοινωνία μας, γιατί βρίσκεται πολύ μακριά, παιδί μου.

Είμαι τυφλή παιδί μου. Εντελώς… Δεν βλέπω πάνω από πέντε χρόνια, δυστυχώς. Είχα πίεση στα μάτια. Μετά έπαθα άλλα πράγματα και έτσι έχασα το φως μου. Και πάει… Για αυτό δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη του Στέφανου. Δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση τι έχει καταφέρει… Μόνο τη φωνή του ακούω και δακρύζω από περηφάνια», είχε πει, μεταξύ άλλων, η 85χρονη τότε γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά, που ζούσε μόνιμα στο χωριό Προάστιο Καρδίτσας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR