counter

Η Κένταλ Τζένερ έχει γενέθλια: Οι ευχές της μητέρας της και η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν!

Η Κένταλ Τζένερ έχει γενέθλια: Οι ευχές της μητέρας της και η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν!
Η Κένταλ Τζένερ έχει γενέθλια: Οι ευχές της μητέρας της και η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κένταλ Τζένερ ή Κένι, όπως την αποκαλούν τα αγαπημένα της πρόσωπα και η μητέρα της Κρις Τζένερ και η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν της έστειλαν τις πιο όμορφες ευχές.

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο έγινε 25 ετών και η μαμά της μοιράστηκε με τους θαυμαστές τους πολλές φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα, της συνόδευσε με μία άκρως τρυφερή εξομολόγηση.

«Χρόνια πολλά Κένι! Όμορφό μου κορίτσι εσωτερικά και εξωτερικά είσαι ένα απίστευτο φως στον κόσμο και με μαθαίνεις τόσο πολλά για τη ζωή κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις ακόμα ένα κεφάλαιο στη μητρότητα και μας αγαπάς όλους άνευ ορίων.

Ευχαριστώ τον Θεό για κάθε μέρα που με επέλεξε για μητέρα σου. Είσαι τα πάντα για μένα. Είσαι η πιο εκπληκτική κόρη, φίλη, αδελφή, θεία και συναξιδιώτης.

Σε αγαπώ τόσο πολύ άγγελέ μου», έγραψε η Κρις Τζένερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα, και η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έσπευσε να στείλει στην Κένταλ Τζένερ τις δημόσιες ευχές της στο Instagram με μία φωτογραφία του από το παρελθόν.

«Η μικρή μου Κένι! Ήμουν 16 χρονών εδώ και εσύ μόλις ενός έτους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 25 ετών τώρα. Πάντα ανυπομονούσα να σε δω να μεγαλώνεις.

Είσαι πάντα η μικρή Κένι κουκλίτσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι αδερφή σου και βρήκαμε η μία την άλλη σε αυτή τη ζωή. Χρόνια πολλά στο πιο άνετο και όμορφο κορίτσι που ξέρω», ήταν η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Κιμ Καρντάσιαν με την Κένταλ Τζένερ στο Instagram:

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Κρις Τζένερ στο Instagram:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR