counter

H... "κατινιά" της Ναταλίας Γερμανου. Η απάντησή της σε Παπαβασιλείου και Δρυμούση. Η κόντρα μόλις ξεκίνησε! (Video)

H... "κατινιά" της Ναταλίας Γερμανου. Η απάντησή της σε Παπαβασιλείου και Δρυμούση. Η κόντρα μόλις ξεκίνησε! (Video)
H... "κατινιά" της Ναταλίας Γερμανου. Η απάντησή της σε Παπαβασιλείου και Δρυμούση. Η κόντρα μόλις ξεκίνησε! (Video)

Ναταλία Γερμανού έναρξη

Πρεμιέρα με... ξεκάθαρα μηνύματα- απάντηση σε συγκεκριμένα πρόσωπα έκανε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, το "Μες την καλή χαρά".  Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας σ' ένα από τα πρώτα θέματα της φετινής εκπομπής τη δημόσια διαμάχη Έλενας Παπαρίζου και Τόνι Μαυρίδη, είπε: "Με στεναχωρούν πάντα τα ερωτευμένα ζευγάρια που επιλέγουν να λύσουν τις διαφορές τους δημόσια. Το ίδιο και οι φίλοι και οι πρώην συνεργάτες που αποφασίζουν να πάρουν ένα μικρόφωνο και να εκθέσουν τους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχαν καλές σχέσεις λέγοντας "τώρα θα σε ξεκατινιάσω". Θεωρώ ότι ακυρώνει κανείς τον εαυτό του, τον αυτοσεβασμό του. Το θεωρώ κατινιά." 

Για ποιον "χτύπησε" η καμπάνα; Πρόσφατα, η Έλενα Παπαβασιλείου, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, είχε σχολιάσει για τη συμμετοχή της στο "Μες την καλή χαρά", "αισθανόμουν ότι ήμουν φιλοξενούμενη στην εκπομπή. Χαίρομαι που έκλεισε αυτός ο κύκλος", ενώ ο Βασίλης Δρυμούσης μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγες μέρες πριν, είχε αποκαλύψει ότι τον αντικατέστησαν ενημερώνοντας τον τελευταία στιγμή και στην κατ΄ιδίαν συνομιλία του με την παρουσιάστρια, εκείνη του είχε απαντήσει: "Το κανάλι αποφασίζει με ποιόν θα συνεργαστώ".

Δείτε το video με το σχόλιο της Ναταλίας

΄

Λίγα λεπτά αργότερα, ο δημοσιογράφος σχολιάσε ειρωνικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

Δρυμούσης tweet

Στην έναρξη της εκπομπής

Το "Μες την καλή χαρά" έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 10:00 στον Alpha. H Ναταλία Γερμανού, με ένα ολόλευκο στενό φόρεμα, καλωσόρισε, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, τους τηλεθεατές με τα λόγια: "Σ’ αυτή την εκπομπή δεν κάνουμε θαύματα, ούτε πιστεύουμε ότι πάμε τον πολιτισμό ένα βήμα μπροστά, ούτε πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε η λύση στις δύσκολες στιγμές που ζούμε. Αυτό που θα προσπαθήσουμε όλοι εμείς, οι πέντε, είναι να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο για ττέσσερεις ώρες κάθε Σάββατο και Κυριακή."

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια υποδέχτηκε έναν έναν τους συνεργάτες της, ξεκινώντας από τον "παλαιότερο" Θέμη Γεωργαντά, συνεχίζοντας με τον Παύλο Σταματόπουλου, τον οποίο χαριτολογώντας αποκάλεσε "άσωτο υιό", ενώ ακουλούθησαν οι καινούργιοι Ευαγγελία Αραβανή και Παναγιώτης Χατζηδάκης, τους οποίους η Ναταλία υποδέχτηκε με πολύ θερμά λόγια.

Η παρουσιάστρια έδωσε, όμως, και την απάντησή της σε όλα όσα έχουν σχολιαστεί για τις σχέσεις της με τους προηγούμενους συνεργάτες της. Πριν υποδεχτεί την καινούργια της ομάδα, επεσήμανε: "Ευτυχώς για μένα στο πολύ αυτό δύσκολο έργο δεν θα είμαι μόνη μου. Θα έχω μια καταπληκτική παρέα και αυτή τη χρονιά, γιατί και τις προηγούμενες αισθάνομαι ότι είχα πολύ καλή παρέα και πολύ δυνατή ομάδα". Επίσης, με την άφιξη του Παύλου Σταματόπουλου στο πλατό σχολίασε με χιούμορ: "Αν είχα να διαλέξω, θα προτιμούσα  το Σισσάκι, αλλά και εσύ που ήρθες, καλός είσαι…"     

Δείτε το video με την έναρξη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR