counter

Η Katie Price έγραψε βιβλίο για τη ζωή με τον αυτιστικό γιο της. Μας συστήνει "το τέλειο παιδί"!

Η Katie Price έγραψε βιβλίο για τη ζωή με τον αυτιστικό γιο της. Μας συστήνει "το τέλειο παιδί"!
Η Katie Price έγραψε βιβλίο για τη ζωή με τον αυτιστικό γιο της. Μας συστήνει "το τέλειο παιδί"!

Ο λόγος για την Κέιτι Πράις, η οποία αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο πώς είναι η ζωή μαζί με τον αυτιστικό γιο της αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί στην οικογένεια η αδιαφορία που δείχνει για το παιδί ο βιολογικός του πατέρας και διάσημος ποδοσφαιριστής του αμερικανικού ποδοσφαίρου Ντουάιτ Γιορκ.  

Ο Χάρβεϊ, διαγνώστηκε πρόσφατα και με δύο ακόμα ψυχικές διαταραχές που συχνά τον κάνουν να έχει σοβαρές κρίσεις και σπάει ό,τι βρει μπροστά του. Παρόλα αυτά όταν πρόκειται για τη φροντίδα του γιου της η Κέιτι Πράις δεν αφήνει κανένα περιθώριο λύπησης και δηλώνει: "Ο Χάρβεϊ είναι το πιο φανταστικό μικρό αγόρι".

Η 35χρονη Κέιτι Πράις λέει ότι θεωρεί ότι είναι κρίμα που ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μείνει μακριά από τη ζωή του γιου τους, και μάλιστα τη στιγμή που τον έχει τόσο πολύ ανάγκη. "Ο Ντουάιτ δεν παραδεχόταν στην αρχή ούτε καν πως το παιδί είναι δικό του και χρειάστηκε να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για να αποδειχτεί πως είναι όντως ο βιολογικός του πατέρας", γράφει στο βιβλίο της η Πράις.

Οι αποκαλύψεις της Κέιτι Πράις στο βιβλίο της δεν σταματούν εδώ. Όπως γράφει στο βιβλίο της ο πατέρας του μικρού μίλησε μαζί του για πρώτη φορά στα 10α γενέθλια του και μόνο επειδή η μητέρα της πήρε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να του το υπενθυμίσει: "Στο τηλεφώνημα που είχαν, του έπεσαν τα μούτρα όταν ο γιος του τον ρώτησε "λοιπόν, πότε θα σε δω;"".

Για τη διάσημη μητέρα του, είναι το τέλειο αγοράκι, το παιδί που ξέρει να δίνει μόνο αγάπη. Παραδέχεται όμως πως κάθε μέρα όλη η οικογένεια παλεύει για την επιβίωση του Χάρβεϊ ο οποίος παίρνει πολύ ισχυρά και πανάκριβα φάρμακα: "Εύχομαι σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πως είναι να ζεις με άτομα με αναπηρία να περάσουν μια ημέρα μαζί με τον Χάρβεϊ για να καταλάβουν πόση φροντίδα χρειάζεται ένα παιδί με το δικό του πρόβλημα" συμπληρώνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR