counter

Η Katie Holmes παρακαλά για ένα ρόλο στις "50 αποχρώσεις του Γκρι"

Η Katie Holmes παρακαλά για ένα ρόλο στις "50 αποχρώσεις του Γκρι"
Η Katie Holmes παρακαλά για ένα ρόλο στις "50 αποχρώσεις του Γκρι"

Katie Holmes

Απεγνωσμένη για ένα ρόλο φαίνεται να είναι η Χολιγουντιανή σταρ Katie Holmes που σύμφωνα με πληροφορίες καλοβλέπει έναν ρόλο στην κινηματογραφική εκδοχή του μπεστ-σέλερ «50 αποχρώσεις του Γκρι».

Στα Χολιγουντιανά στέκια ακούγεται έντονα ότι η διάσημη ηθοποιός θέλει να υποδυθεί τη φίλη και ερωμένη του Christian Grey, Elena Lincoln. Θεωρεί ότι αυτός ο ρόλος στις «50 αποχρώσεις του Γκρι» θα την κάνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, να γίνει ντόρος γύρω από το όνομα της και να κερδίσει χαμένο έδαφος μετά από το διαζύγιό της με τον Tom Cruise. Ποιος θα το περίμενε; Η Katie Holmes να παρακαλάει για ένα ρόλο!

Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι παραμέλησε την καριέρα της εξαιτίας του γάμου της με τον Tom Cruise και των φανατικών του αντιλήψεων λόγω της Σαϊεντολογίας που ο ίδιος ακολουθεί πιστά. Μετά το χωρισμό της από τον γνωστό ηθοποιό, τον περασμένο Ιούνιο η Katie Holmes επιθυμεί διακαώς να ανακτήσει ξανά τις δυνάμεις της και την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Πάνε χρόνια που έχουμε να δούμε την ηθοποιό σε κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε κινηματογραφική ταινία.

Φήμες λένε ότι για τις ανάγκες του ρόλου στις «50 αποχρώσεις του Γκρι» – εάν τελικά της τον δώσουν – ίσως την δούμε να βάφεται ξανθιά. Οι συνεργάτες της Katie Holmes πάντως διαψεύδουν το γεγονός ότι εκείνη κυνηγάει το ρόλο. Μένει να δούμε τώρα ποια τελικά θα υποδυθεί την Elena Lincoln.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR