counter

"Η Κάτια Ζυγούλη ήθελε να ζήσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της χωρίς πίεση"

"Η Κάτια Ζυγούλη ήθελε να ζήσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της χωρίς πίεση"
"Η Κάτια Ζυγούλη ήθελε να ζήσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της χωρίς πίεση"

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο μαιευτήριο!

Ο Σάκης Ρουβάς σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Realife", μίλησε για τον ερχομό του 4ου παιδιού του, αλλά και για τον λόγο που η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή.

Ας ξεκινήσουμε με το ευτυχές γεγονός, που θέλει να γίνεστε γονείς για τέταρτη φορά με την Κάτια. Πες μου τα συναισθήματά σου για το μωρό που έρχεται στη ζωή σας… Όπως το είπες! Ευτυχία και ανυπομονησία όσο πλησιάζουν οι ημέρες! Τελικά, η προσμονή κάθε φορά είναι το ίδιο δυνατή.

Πάντως σημείωσες άλλο ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Κρατήσατε μυστική την εγκυμοσύνη μέχρι και το…παρά ένα. Με τόσες κάμερες και φλας επάνω σας, δεν θα ήταν εύκολο τέτοιο κρυφτό. Είχε την πλάκα του όλο αυτό; Συνηθισμένος στα ρεκόρ! Η Κάτια ήθελε να ζήσει την εγκυμοσύνη χωρίς πίεση και κυρίως δεν θέλαμε να αλλάξουν η καθημερινότητα και η ηρεμία των παιδιών μας. Καταβάλαμε και οι δύο μεγάλη  προσπάθεια να κρατήσουμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά μας, ακόμα και από φίλους μας και κοντινούς μας ανθρώπους, για πολύ καιρό. Από την άλλη, ναι, απολαμβάναμε το δικό μας μυστικό.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στο μαιευτήριο - Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης: Ρουβάς: Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε και η δήλωση για το 4ο παιδί

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR