counter

Η Κάτια Ζυγούλη εξομολογείται για τις εγκυμοσύνες της: "Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια…"

Η Κάτια Ζυγούλη εξομολογείται για τις εγκυμοσύνες της: "Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια…"
Η Κάτια Ζυγούλη εξομολογείται για τις εγκυμοσύνες της: "Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια…"

Για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη. Η καλλονή σύζυγος του Σάκη Ρουβά περιέγραψε την καθημερινότητα στο σπίτι με έναν σταρ και τέσσερα παιδιά.

Η ίδια άραγε πώς είναι ως σύζυγος και μητέρα, όταν βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Είσαι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Υπήρξες ποτέ δέσμια της άψογης εικόνας σου προς τα έξω; Έχω υπάρξει, σε πολύ μικρότερη ηλικία. Στη δουλειά μου, οι απαιτήσεις ξεπερνούν την ανθρώπινη πραγματικότητα. Όμως, ομορφιά δεν είναι η τελειότητα. Είναι η ενέργεια, το χαμόγελο, η αγάπη που υπάρχει μέσα μας. Αυτό, τελικά, είναι που κρατάμε από τους ανθρώπους γύρω μας.

Η Κάτια είναι αυστηρή μαμά ή υπέρμαχος της απόλυτης ελευθερίας; Αυστηρή εκεί που θεωρώ ότι χρειάζεται και υπέρμαχος του «πρέπει να ζήσουν και να μάθουν». Δεν είναι εφικτό να είσαι μόνο το ένα από τα δύο, χρειάζεται ισορροπία.

Πολλές γυναίκες ένιωσαν στη ζωή τους την επιλόχειο κατάθλιψη. Συνέβη σε κάποια από τις τέσσερις εγκυμοσύνες σου, και αν ναι, πώς το αντιμετώπισες; Πέρασα απ’ όλα τα μονοπάτια. Όνειρό μου είναι να μπορέσω να δημιουργήσω μια «σχολή» προετοιμασίας, υποστήριξης και απενεχοποίησης των συναισθημάτων της μητέρας.

Ένιωσες, αλήθεια, ποτέ ότι ζεις στη σκιά ενός σούπερ σταρ; Αυτό που για κάποιον είναι σκιά, για μένα είναι ένα φωτεινό μέρος. Μόνο ο εγωισμός θα με εμπόδιζε να το διακρίνω. Ο σούπερ σταρ είναι ο τρυφερός σύντροφός μου, ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας κι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR