counter

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τα δώρα που δέχθηκε για τη γιορτή της!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τα δώρα που δέχθηκε για τη γιορτή της!
Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει τα δώρα που δέχθηκε για τη γιορτή της!

Στις 25 Νοεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και κατακλύστηκε από ευχές και δώρα! Η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε την ημέρα μέσα σε κλίμα χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης καθώς τα αγαπημένα της πρόσωπα με τις ευγενικές χειρονομίες τους, έκαναν την ημέρα ξεχωριστή για εκείνη.

Tα δώρα που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου για την γιορτή της

Η Κατερίνα Καινούργιου καθ’όλη την διάρκεια της γιορτινής της ημέρας αναρτούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφίες από τα δώρα που δεχόταν και ευχαριστίες για την αγάπη που εισέπραττε.Οι φίλοι της Κατερίνας ξέρουν πολύ καλά το γούστο της απ’ό,τι φάνηκε, καθώς δέχτηκε δώρα που την ξετρέλαναν. Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δέχθηκε στην γιορτή της, μεταξύ άλλων, εντυπωσιακές ανθοδέσμες, καλλυντικά έως και αθλητικά μποτάκια αλλά από κατάστημα παιδικών και μάλιστα σε ροζ χρώμα. Εκείνη αναρτούσε τις φωτογραφίες, στους λογαριασμούς της στα social media με διθυραμβικά σχόλια και τα σχόλια των followers της για αυτά ήταν αμέτρητα! Η ανθοδέσμη με τα δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα, τα ροζ-φούξια αθλητικά μποτάκια της, τα αρώματα και τα μυρωδάτα αφρόλουτρα ήταν μάλλον αυτά που περισσότερο την κέρδισαν.

Το ευχαριστήριο μήνυμά της στο Instagram

Εκείνη δεν παρέλειψε να ποζάρει στο φακό κρατώντας μια από τις δεκάδες ανθοδέσμες που δέχτηκε έξω από το στούντιο της εκπομπής "Δέστε τους" και να αναρτήσει την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: "Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας! Με συγκινήσατε πάρα πολύ! Σας αγαπώ ..να είστε πάντα καλά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR