counter

Η Κατερίνα Καινούργιου εύχεται "Καλή Χρόνια" από το Λονδίνο! Με ποιον Χολυγουντιανό star συναντήθηκε;

Η Κατερίνα Καινούργιου εύχεται "Καλή Χρόνια" από το Λονδίνο! Με ποιον Χολυγουντιανό star συναντήθηκε;
Η Κατερίνα Καινούργιου εύχεται "Καλή Χρόνια" από το Λονδίνο! Με ποιον Χολυγουντιανό star συναντήθηκε;

Διακοπές με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, κάνει η Κατερίνα Καινούργιου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, επέλεξε το εξωτερικό για να κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, θέλοντας να περάσουν οι δυο τους ξεχωριστές στιγμές.

Το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο εξωτερικό με τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στα τέλη Νοεμβρίου, ετοίμαζε χριστουγεννιάτικο ταξίδι με τον σύντροφό της για να κάνει το καλύτερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που τον τελευταίο χρόνο είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Ο προορισμός του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν τελικά το Λονδίνο. Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετράει μερικούς μήνες και είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνούν μαζί. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει πολύ ερωτευμένη και η ευτυχία, αποτυπώνεται στο πρόσωπο αλλά και το χαμόγελό της. Αν και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν της έχει χαρίσει ακόμα κάποιο μονόπετρο, πολλοί ισχυρίζονται πως δεν θα αργήσουν να πάνε την σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον... Robin Williams

Η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, δύο φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Λονδίνο. Η πρώτη ήταν με το κέρινο ομοίωμα του Robin Williams στο μουσείο κέρινων ομοιομάτων Μαντάμ Τισώ, που όπως η ίδια δήλωσε, είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός. Η δεύτερη, απεικονίζει το αριστερό χέρι της Κατερίνας Καινούργιου και το δεξί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, πλεγμένα με αγάπη. Όπως φαίνεται, το 2014 θα είναι η χρονιά της Κατερίνας Καινούργιου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR