counter

Η Κατερίνα Καινούργιου αγκαλιά με την "κουνιάδα" της Αφροδίτη Σταθοκωστοπουλου

Η Κατερίνα Καινούργιου αγκαλιά με την "κουνιάδα" της Αφροδίτη Σταθοκωστοπουλου
Η Κατερίνα Καινούργιου αγκαλιά με την "κουνιάδα" της Αφροδίτη Σταθοκωστοπουλου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Βραδινή έξοδο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με την αδελφή του συντρόφου της, Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Οι δύο γυναίκες, βρέθηκαν στο opening του club restaurant Baraonda, που ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στη περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει στενή παρέα με την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη, και μάλιστα είναι η γυναίκα που τους έφερε κοντά. Κατερίνα και Αφροδίτη, συνήθιζαν να βρίσκονται πολύ συχνά, είτε για καφέ και φαγητό, είτε κάνοντας εξόδους σε νυχτερινά κέντρα. Όπως φαίνεται, εμπιστεύεται πολύ η μία την άλλη και ταιριάζουν πολύ. Εξ' άλλου το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν κοινές διακοπές στη Μύκονο, με την Κατερίνα να δημοσιεύει φωτογραφίες τους από την παραλία. Συχνά δε, μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram, ενσταντανέ με την ίδια και την Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου.

Η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα που ασχολείται τόσο με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όσο και με δική της εταιρεία γυναικείων ρούχων, με πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Όπως φαίνεται, η Κατερίνα Καινούργιου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην οικογένεια του συντρόφου της, που έχουν σχηματίσει για εκείνη την καλύτερη γνώμη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR