counter

Η Kate Moss γιορτάζει τα 40 της... ως κουνελάκι, στα 60 χρόνια του Playboy!

Η Kate Moss γιορτάζει τα 40 της... ως κουνελάκι, στα 60 χρόνια του Playboy!
Η Kate Moss γιορτάζει τα 40 της... ως κουνελάκι, στα 60 χρόνια του Playboy!

Το τεύχος του Playboy για τον μήνα Ιανουάριο θα έχει γεύση από ένα σέξι κουνελάκι που στη συγκεκριμένη περίπτωση ενσαρκώνει η διάσημη ιέρεια της μόδας, Kate Moss. Το εξώφυλλο αυτό αντιπροσωπεύει μια διπλή γιορτή καθώς το περιοδικό κλείνει τα 60 χρόνια λειτουργίας ενώ στις 16 του ίδιου μήνα το γνωστό top model, Kate Moss έχει τα 40α γενέθλια της.

Το διάσημο top model που έχει απασχολήσει τον Τύπο με τα καμώματα της, τις θυελλώδεις σχέσεις και τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί κατά καιρούς, μεταμορφώθηκε σε σέξι κουνελάκι και επέλεξε με αυτή την φωτογράφιση να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της. Όπως βλέπετε λίγο πριν μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της είναι το ίδιο σέξι, σαγηνευτική και κορμάρα όσο και στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Πεσμένη στα τέσσερα, κοιτώντας σαγηνευτικά την κάμερα με το ανάλογο ύφος που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό, ποζάρει φορώντας όλο τον εξοπλισμού ενός Playboy bunny, ουρά, αυτάκια, κορμάκι και μανσέτες.

Οι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο, τα αυτιά και η ουρά κουνελιού αλλά και το μικρό τατουάζ σε σχήμα ημισελήνου που κοσμεί τον αριστερό της αστράγαλο, ολοκλήρωσαν τη μεταμόρφωση της Kate Moss που όπως είπε και ο υπεύθυνος ύλης του Playboy, Jimmy Jellinek, η Kate Moss είναι το τέλειο κορίτσι για το περιοδικό.

Η Kate Moss δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νεαρά μοντέλα που κάνουν καριέρα στο χώρο του modeling. Η άνεση της στο φακό και η αυτοπεποίθηση της ακόμη και στα 40 της χρόνια είναι εμφανής. Ακόμη και ντυμένη κουνελάκι, το μεγαλείο της φαίνεται όχι μόνο από το κορμί της που διατηρεί σε άψογη φόρμα αλλά και από τη στάση και το βλέμμα που έχει πάρει για τη φωτογραφία.

Η φωτογράφηση για το επετειακό τεύχος του Playboy, επρόκειτο να είναι top secret αλλά τον Ιούνιο ο κομμωτής του διάσημου μοντέλου, Oribe Canales, αποκάλυψε κατά λάθος ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί, με την Kate Moss να ποζάρει σαν σέξι κουνελάκι για τον φακό του διάσημου διδύμου Marcus Pigott και Mert Atlas.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR