counter

H Κate Middleton μίλησε μετά απο δύο χρόνια σιωπής! (video)

H Κate Middleton μίλησε μετά απο δύο χρόνια σιωπής! (video)
H Κate Middleton μίλησε μετά απο δύο χρόνια σιωπής! (video)

Kate Middleton
Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

H 30χρονη Kate Middleton έδωσε την πρώτη της δημόσια ομιλία, εκτός Βρετανίας, στο νοσοκομείο Hospis στην πόλη Kuala Lumpur της Μαλαισίας.

Η Δούκισσα του Cambridge άνετη, πήρε τη θέση της στο πόντιουμ και μπροστά στον σύζυγό της, πρίγκηπα William, εκφώνησε το λόγο της με την υπέροχη αγγλική προφορά της και εντυπωσίασε τους πάντες.

"Έχω μάθει ότι το να μπορείς να δίνεις την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά είναι ζωτικής σημασίας", είπε η Δούκισσα. "Το να προσφέρεις στα παιδιά και στις οικογένειες τους ένα χώρο υποστήριξης, φροντίδας και ενίσχυσης τη στιγμή που πραγματικά το έχουν ανάγκη είναι καθοριστικής σημασίας".

Η πιο συγκινητική στιγμή της επίσκεψής της στο νοσοκομείο ήταν η γνωριμία της με έναν μικρό ασθενή.

Kate MiddletonΟ ZakwanAnuar που πάσχει από λευχαιμία και σύμφωνα με τους γιατρούς, η ασθένεια του είναι μη αναστρέψιμη, καθυστέρησε μία μέρα το προγραμματισμένο ραντεβού για αιμοκάθαρση για να μπορέσει να γνωρίσει τη Δούκισσα.

Κατά τη διάρκεια της 15 λεπτης συνομιλίας τους, η Kate υπέγραψε την κάρτα γεννεθλίων του και του είπε: "είσαι πολύ, πολύ γενναίος και πολύ όμορφος".

Η μητέρα του Zakwan δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Ο Zakwan συνήθως νυστάζει, πονάει πολύ και κλαίει διαρκώς. Σήμερα ένιωσε σαν η λευχαιμία να είχε εξαφανιστεί".

Δείτε την ομιλία της Kate Middleton

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR