counter

H Kate Middleton ανακυκλώνει τις τουαλέτες της!

H Kate Middleton ανακυκλώνει τις τουαλέτες της!
H Kate Middleton ανακυκλώνει τις τουαλέτες της!

Η Kate Middleton όπως μας έχει δείξει και στο παρελθόν δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί με το ίδιο φόρεμα δύο και τρείς φορές. Η σχεδιάστρια Alice Temperley την χαρακτήρισε ως “την τέλεια μοντέρνα γυναίκα” και η Kate Middleton επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό που της αποδόθηκε με κάθε της κίνηση.

Η εν λόγω τουαλέτα της Kate Middleton είναι κατά γενική ομολογία πολύ εντυπωσιακή. Από μαύρη δαντέλα με μπεζ κοντράστ, ένα φόρεμα σε maxi fishtale γραμμή που αγκαλιάζει υπέροχα την αδύνατη φιγούρα της Kate Middleton και τονίζει τη λεπτή της μέση με ένα λεπτό μαύρο ζωνάκι.

Το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα η Kate Middleton έχει φορέσει δύο φορές στο παρελθόν. Τη μία στη πρεμιέρα του War Horse τον Ιανουάριο του 2012 και αργότερα σε ένα φιλανθρωπικό gala για το πανεπιστήμιο St Andrews, όπου είχε φοιτήσει και η ίδια. Αυτή τη φορά επέλεξε αυτό το φόρεμα για την προβολή της καινούριας ταινίας του Sir David Attenborough στο εθνικό μουσείο Ιστορίας. Στην εκδήλωση αυτή έδωσε το παρών μαζί με τον πρίγκηπα William.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR