counter

Η Καλομοίρα ξεκίνησε γυμναστική & διατροφή για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μοιράζεται τη δίαιτά της

Η Καλομοίρα ξεκίνησε γυμναστική & διατροφή για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μοιράζεται τη δίαιτά της
Η Καλομοίρα ξεκίνησε γυμναστική & διατροφή για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και μοιράζεται τη δίαιτά της

Καλομοίρα

Σε εντατικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής έχει μπει εδώ και λίγο καιρό η Καλομοίρα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών της. Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει γυμναστική με προσωπικό προπονητή τον Walter, τις συμβουλές του οποίου ακολουθεί κατά γράμμα. Η Καλομοίρα αν και ζει στην Αμερική, μοιράστηκε με τους fan της στην Ελλάδα, τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής.

1. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ασκήσεων με συνέπεια, για τουλάχιστον 5 εβδομάδες. Το πρόγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει για όλα τα μέρη του σώματος. Η προπόνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει ελαφριά αντίσταση, αλλά πολλές επαναλήψεις.


2. Καταναλώστε υγιεινές τροφές για να φαίνεται το δέρμα σας νεανικό και σφριγηλό. Θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει πράσινα λαχανικά και φρούτα. Η υγιεινή διατροφή όχι μόνο θα κάνει το δέρμα νεανικό, αλλά θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ευέλικτη σωματική διάπλαση. Το δέρμα είναι ένα από τους πιο ισχυρούς δείκτες υγείας. Ρυτίδες, ξηρό ή λιπαρό δέρμα, ακμή, φλεγμονή και όλες οι ενδείξεις κακής εσωτερικής υγείας, συχνά προκαλούνται από την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων. Αυτή είναι μια λίστα με τις βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, και τις θρεπτικές ουσίες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε υγιές δέρμα: • Ωμέγα-3 (που βρίσκονται στα ψάρια) • Βιταμίνες C, E, A και • ψευδάργυρος • Silica (που βρίσκεται στα πράσινα φασόλια, φράουλες, σπαράγγια) • Σελήνιο (βρέθηκαν σε καρύδια Βραζιλίας, αυγά και καφέ ρύζι). • Πράσινο Τσάι • Να πίνετε πάνω από 10 ποτήρια νερό την ημέρα

3. Πιστέψτε στον εαυτό σας! Μετά την άσκηση και την διατροφή, αν ακολουθείτε τα δύο πρώτα βήματα σταθερά για 5 εβδομάδες, θα πρέπει να μην επαναπαυθείτε και να συνεχίσετε την προσπάθεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR