counter

Η Καλομοίρα βαφτίζει την κορούλα της: Αυτοί θα είναι οι νονοί της!

Η Καλομοίρα βαφτίζει την κορούλα της: Αυτοί θα είναι οι νονοί της!
Η Καλομοίρα βαφτίζει την κορούλα της: Αυτοί θα είναι οι νονοί της!

Η Καλομοίρα μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο, και τα τρία τους παιδιά θα έρθουν στην Ελλάδα σύντομα, καθώς η τραγουδίστρια θα είναι η παρουσιάστρια των backstage του Rising Star.

Το ζευγάρι θα βαφτίσει την κόρη του το καλοκαίρι στην Ελλάδα και η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όπως συνηθίζεται και από την ελληνική παράδοση, πρώτα ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να δώσουμε στο μωρό το όνομά της. Εκείνη μας πρότεινε να τιμήσουμε τη μαμά της αντί για την ίδια και να δώσουμε στο μωρό το όνομα Αναστασία. Σαν δεύτερο όνομα σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε επίσης να τιμήσουμε τη μαμά της δικής μου μητέρας, τη γιαγιά Καλομοίρα, της οποία είχα πάρει εγώ το όνομα. Αγαπώ πολύ τη σημασία και των δύο αυτών ονομάτων».

Η βάπτιση θα λάβει χώρα στην Αθήνα και οι νονοί θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος και Μαριέττα Χρουσαλά.

«Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας». Μιλάει με μεγάλη αγάπη και για τους δύο νονούς. Με την Μαριέττα πάντα επιδιώκουμε να βρισκόμαστε οικογενειακά όταν εκείνοι είναι στις ΗΠΑ ή όταν ερχόμαστε εμείς στην Ελλάδα. Το απολαμβάνουν πολύ και τα παιδιά μας, καθώς είναι πολύ κοντά σε ηλικία και διασκεδάζουν μαζί» ανέφερε η Καλομοίρα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR