counter

H Κάλλι Τσιλίδου περιγράφει στο FTHIS.GR, τις πρώτες ώρες με το μωρό στο σπίτι. Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

H Κάλλι Τσιλίδου περιγράφει στο FTHIS.GR, τις πρώτες ώρες με το μωρό στο σπίτι. Φωτογραφίες από το μαιευτήριο
H Κάλλι Τσιλίδου περιγράφει στο FTHIS.GR, τις πρώτες ώρες με το μωρό στο σπίτι. Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τρισευτυχισμένη πόζαρε στους φωτογράφους η Κάλλι Τσιλίδου το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου, κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο "ΡΕΑ", όπου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στέφανο Δάνδολο.

Το πρώην μοντέλο, φορώντας ένα φούξια μάξι φόρεμα κι έχοντας τα καστανά της μαλλιά αφημένα κάτω, στεκόταν χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 11.30 το πρωί, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι βάρους 3.130 γραμμαρίων. Το παιδί ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου κι έχει ωροσκόπο Ζυγό. Η Κάλλι Τσιλίδου μίλησε στο FTHIS.GR για τις πρώτες ώρες με το παιδί. "Νιώθω ήδη κλασική Ελληνίδα μάνα! Είναι τόσο για μένα όσο και για τον Στέφανο κάτι καινούργιο στη ζωή μας κι έχουμε πολύ άγχος. Κάθε στιγμή σκέφτομαι αν αυτά που κάνω είναι σωστά και τι μπορεί να χρειάζεται το μωρό. Πάντως είμαστε ενθουσιασμένοι! Είχα το παιδί στο δωμάτιο μου στο μαιευτήριο από την πρώτη στιγμή που γέννησα κι έτσι έχουμε περάσει ήδη χρόνο μαζί. Το θηλάζω, το κοιμίζω. Ο Στέφανος έχει μια μοναδική ικανότητα να κοιμίζει τον μπέμπη. Τον παίρνει αγκαλιά και τον κοιμίζει. Ηρεμεί απίστευτα το μωρό έτσι".

Η Κάλλι Τσιλίδου και ο Στέφανος Δάνδολος, έφυγαν από το σπίτι τους στη Βούλα δύο, και επέστρεψαν τρεις! "Είμαι πολύ αγχώδης και είχα από καιρό ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού. Το ζωγράφισε η κουμπάρα μου και εικαστικός Σίσσυ Μουριάδου", λέει η Κάλλι.

Όσο για το όνομα του μωρού, αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. "Δεν ξέρουμε τι όνομα θα του δώσουμε, ούτε ποιος θα το βαφτίσει! Θέλουμε η βάφτιση να γίνει το καλοκαίρι του 2014 στην Πάρο. Εκεί που παντρευτήκαμε!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR